Ağbal, görevi devraldı

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ağbal, görevini Muş'tan devraldı.

Ağbal, görevi devraldı
Bayburt Postası - AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ağbal, görevini Muş'tan devraldı.

AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, görevini Mehmet Muş'tan devraldı.

Muş, AK Parti Genel Merkezindeki devir teslim töreninde, AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından parti MYK'sının belirlendiğini anımsattı.

Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına daha önce Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüten ve sonra siyasete atılan Ağbal'ın atandığını aktaran Muş, kendisinin de görevi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan devraldığını hatırlattı.

Bir yılı aşkın süredir bu görevi sürdürdüğünü anlatan Muş, şunları söyledi:

"Bugün itibarıyla inşallah bu görevi Naci Bey'e devretmiş olacağız. Şunun mutlululuğunu yaşıyorum; Naci Bey gibi birisi bundan sonra burada hizmet edecektir. Kendisi hem Maliye camiasında üst düzey görevlerde hem de bu dönemde yapılan reformların mutfak çalışmasında bulunmuş bir isim. Hem Türkiye ekonomisi hem de AK Parti'nin ekonomi politikalarında çok daha etkin bir dönemin çok daha iyi bir çalışmanın Naci Bey ile süreceğini ve bu bayrak değişiminin çok daha yüksek uçlara çıkacağını gönül rahatlığıyla ifade edebilirim. Hayırlı olmasını diliyorum."

Görevi devralan Naci Ağbal ise Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkürlerini sundu.

Mehmet Muş ile bürokrat ve milletvekili olarak birçok konuda birlikte çalışmalarının olduğunu vurgulayan Ağbal, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar sürdürdükleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışını başarıyla sürdürmek üzere bize devrediyorlar. Bayrağı daha yukarıya taşımanın gayreti içinde olacağız. Ülkemiz siyasi ve ekonomik olarak önemli bir dönemden geçiyor. Ekonomi politikalarında seçimden sonra atılacak hızlı ve önemli adımlarla başta büyüme olmak üzere ekonominin genişlemesi ve kalkınma hamlelerinin devamı noktasında partimiz, hükümetimiz önemli kararlara imza atacak. İnşallah Türkiye'de hem ekonomi hem siyasette güzel günler bizi bekliyor. Bu konuda birlik beraberlik içinde güzel hizmetler yapmayı umut ediyorum."

Ağbal, Muş'un siyasi hayatında daha önemli işlere imza atacağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramis 9 yıl önce

Enkazı oluşturan kendileri. Görevide devralan kendileri. Sonuç...Varın siz takdir edin