Bayburt Postası internet haber portalını takip eden okurlarımızı yakından ilgilendiren bir konuda açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bilindiği üzere kısa bir süre önce başlattığımız yenileme çalışmaları kapsamında gazetemizin web alanında zorunlu değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklik yapılırken, 1 Ocak 2009 yılında internet yayınına başladığımız ilk günden itibaren Bayburt Postası haber portalında yayınlanan tüm haber, köşe yazısı ve görsel eserler ‘silinmeden veya kaldırılmadan’ içeriğiyle olduğu gibi yeni web alanına taşınmıştır.

Bu nedenle söz konusu yenilik ve değişikliğe gidilirken, kişi ya da kurumlara ait web siteleri veya sosyal ağlar aracılığıyla 29 Kasım 2013'ten önce paylaşılmış tüm haber ve köşe yazılarının link (url) uzantıları geçersiz olup, ilgili tüm haber, köşe yazısı ve görsel eserler yenilenen link uzantılarıyla yeni web alanında tekrar arşivlenmiştir. Tüm okurlarımızın bilgisine…

Bayburt Postası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet pamuköz.liyon-fransa 10 yıl önce

"basında ve yayında"adil olmanız,dan dolayı"tşk,ler,"bu münasebetle , başarılarınızın devamını dileyerek,sevgiler sunarız,iyiki varsınız.esen kalınız.
not:pilaket almanız gurur verici.