Yağmurlu havada konser coşkusu

10. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Bayburt Üniversitesi Konukevi önünde gerçekleşen Serkan Aydın ve Buğrahan Denizoğlu konserinde bir araya gelen öğrenciler, genç sanatçıların hareketli şarkıları eşliğinde eğlendi.

Yağmurlu havada konser coşkusu
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin katkılarıyla düzenlenen konserde, yağmurlu havaya rağmen yerinde duramayan öğrenciler, Karadeniz’in haraketli ezgilerine hep bir ağızdan eşlik ederken, horon tepmeyi de ihmal etmedi.

Yeni bir albüm çıkaran genç sanatçıların, albümün ilk konserini Bayburt’ta vermenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ve ekipte iki Bayburtlu arkadaşlarının bulunduğunu söylemeleri ile birlikte büyük bir alkış tufanı koptu. Genç sanatçılar konser esnasında popüler parçalarına klip de çekti. Klipte yer alma fırsatı bulan öğrenciler, unutulmaz bir an yaşadı.

Konserin, yaklaşan sınav dönemi öncesinde kendileri için bir motivasyon olduğunu belirten öğrenciler, birkaç saatliğine kendilerini yalnızca müzikle baş başa bıraktıklarını ifade etti. Öğrenciler ayrıca etkinlikler için Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a teşekkürlerini iletti. Konsere öğrencilerin yanı sıra akademisyenler, idari personeller ve Bayburtlu vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.