'Ülküde Birlik, Ülkede Birlik' konserine yoğun ilgi

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konser yoğun ilgi gördü.

'Ülküde Birlik, Ülkede Birlik' konserine yoğun ilgi
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'ın katılımıyla gerçekleşen gecede ülkücülerin sevilen sanatçısı Ali Kınık, Grup Göktürkler ve Ahmet Öngel sahne aldı. 

'Ülküde Birlik, Ülkede Birlik' gecesine Genel Başkan Kılavuz'un yanı sıra Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Şeref Oruç, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve davetliler katıldı.

Ülkücü gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Kapalı Spor Salonu hınca hınç doldu.

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Ötünç programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ötünç, Ülkücü Hareket'in bir iman hareketi olduğunu ve kararlı duruşundan taviz vermeden geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini vurguladı.

Genel Başkan Kılavuz'un da konuşma yaptığı gecede sanatçılar eserlerini ülkücü gençlerle birlikte seslendirdi. Renkli görüntülere sahne olan gecenin son bölümünde Ötünç tarafından Genel Başkan Kılavuz ve sanatçılara plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.