Ortaçgil, Oğur ve Demircioğlu Bayburt'ta

Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Bayburt'ta...

Ortaçgil, Oğur ve Demircioğlu Bayburt'ta
Bayburt Postası - Baksı Müzesi 10. yıl etkinlikleri kapsamında Bayburt'ta sahne alacak olan Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Bayburt'ta. Geceyi Baksı Müzesi Konukevi'nde geçiren sanatçılar, sabah saatlerinde ise bölgeyi ve Baksı Müzesi'ni dolaştı.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'ın eşlik ettiği sanatçılar, konser saatini bekliyor. 



Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun birlikte sahne alacağı Baksı Müzesi 10. Yıl konseri, bu akşam saat 18.00'de başlayacak. Öncesinde ise saat 16.00'da Marcus Graf’ın üstlendiği “ON” sergisinin basın gezisi yapılacak. 

Detaylar Bayburt Postası'nda olacak...
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre Çikot 9 yıl önce

Allah Bayburta Hüsamettin Hoca gibi birini göndermiş. Neden belediye başkanı olarak zorla da olsa o makama getirilmez ki? Yahu anlamak zor gerçekten. Bayburtlu mu Bayburtlu. Yaptıkları da ortada. Bırakın siyaseti safsatayıda,hocayı belediye başkanı yapalım. Bakın o zaman Bayburtun çehresi nasıl değişecek. Ancak o zaman Bayburt'un kültürel ve tarihi yüzü gün ışığına çıkar. Şehrin ekonomisi de turizme bağlı olarak gelişir.