Baksı Müzesi, Erdal Erzincan'ı ağırlıyor

Baksı Müzesi usta bağlamacı Erdal Erzincan’ı ağırlıyor.

Baksı Müzesi, Erdal Erzincan'ı ağırlıyor
Bayburt Postası - Erdal Erzincan 14 Eylül Cuma günü saat 18.00'de Baksı Müzesi’nde Bayburtlular ile buluşacak. Müzenin yeni konser alanı Şair Zihni Sanat Amfi tiyatrosu geçen ay açılışı Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri ile yapmıştı. 

Bayburt’ta Prof. Dr. Hüsamettin Koçan’ın bireysel düşü olarak 2000 yılında boy veren Baksı Müzesi, şimdi notalarla izleyicilerine sesleniyor. Şair Zihni’nin adını taşıyan amfi tiyatro 14 Eylül Cuma günü bağlama ustası Erdal Erzincan’ı ağırlayacak. Erzincan, özel bir repertuvar ile hazırlandığı konserde türküler seslendirecek. 

Ortaçgil, Oğur ve Demircioğlu konserinde 700 kişiyi ağırlayan Baksı Müzesi eylül ayında farklı projelerle yola devam ediyor. Müzeye yeni katılan Şair Zihni Sanat Alanı 500 kişilik kapasitesi ve amfi tiyatro biçimiyle konserler için kapılarını açıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 6 yıl önce

Nice konserlere..