Her kadının dolabında olması gereken 5 parça!

Her ortama uyum sağlayan ve yılın modası ne olursa olsun giyebileceğiniz kıyafetleri sizin için hazırladık.

Her kadının dolabında olması gereken 5 parça!
Bayburt Postası - Yılın modası ne olursa olsun, bazı klasik kıyafetler vardır ki her zaman gardırobunuzdan çıkarıp giyebilirsiniz. Peki, hayat kurtaran bu modasız kıyafetler neler?

Mini Etek

Kadınların en önemli kurtarıcılarından olan mini etek, her döneme ve her modaya karşı dimdik ayakta duran parçalarından bir tanesi. İş görüşmesi, kokteyl, toplantı ve daha birçok ortamda giyebileceğiniz mini eteği gardırobunuzdan eksik etmeyin.

Beyaz Gömlek

Kot pantolondan, kumaş pantolona yada jileden eteğe kadar birçok parçayla kombinlenebilecek beyaz gömlek, hayat kurtaran kıyafetler listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Kot Pantolon

Hemen hemen herkesin gardırobunda baş köşelerde yer alan kot pantolonlar ile topuklu ayakkabılarla kombinlediğinizde klasik bir şıklık yada spor ayakkabı veya babetle kombinlediğinizde spor bir şıklık elde edebilirsiniz.

Siyah Kumaş Pantolon

Bir kadının gardırobunda mutlaka olması gereken parçalar arasında yer alan siyah kumaş pantolon, resmi bir yere gidilmesi gerektiğinde kadınların imdadına yetişen parçalar arasında yer alıyor.

Siyah Elbise

İş görüşmesi, arkadaş toplantısı veya akşam yemeği... Her üç durumda da kurtarıcınız gardırobunuzun ana parçaları arasında yer alması gereken siyah elbiseniz olacak. Begüm Üngör / İstanbul

Anahtar Kelimeler:
ModaKadınşıkDolap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.