Yeni Medya ve Bayburt Postası (5. Yıl)

62 yıl boyunca Anadolu kültürünü kökleştirmekten ve Anadolu insanını savunmaktan yana tavır alan Bayburt Postası, sansasyonel gazeteciliğe karşı muhalefetini haber portalında da devam ettirecektir...

Yeni Medya ve Bayburt Postası (5. Yıl)

62 yıl boyunca Anadolu kültürünü kökleştirmekten ve Anadolu insanını savunmaktan yana tavır alan Bayburt Postası, sansasyonel gazeteciliğe karşı muhalefetini haber portalında da devam ettirecektir.

1 Ocak 2009’da, internet yayınına başlayan Bayburt Postası, test yayınlarının ardından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Bayburt Postası ve Bayburt şimdi internet sayesinde dünyanın en ücra köşelerine ulaşıyor. Kısa sürede Bayburt Postası’nın hemen hemen tüm içeriğinin sunulduğu bir yapıya kavuşan sitemiz, gün içindeki gelişmeleri de ziyaretçileri ile paylaşan, gündemin nabzını tutan bir haber portalı haline geldi.

Tüm gelişmeleri takip ederek, okurlarına; doğru bilgiyi, doğru bir Türkçe ve haber dili ile duyurmayı amaçlayan Bayburt Postası, aktif habercilik yapılabileceğini ispat etmenin haklı gururunu yaşamakta.

Bayburt Postası Haber Portalı; doğru haberi, doğru zamanda, anında okuyucusuna ulaştırmanın 5 yıllık keyfini yaşıyor şimdi.

Kültür, sanat, spor, politika ve gündeme ait tüm detayları, satır aralarında konuşulanları, son dakika gelişmeleri, yansımaları ve hatta olay anında yaşanan duyguları sizlere ulaştırmak ve sizlerden bu haber anlayışının geri dönüşünü almak gücümüze güç kattı.

Sürekli yenilenecek ve yenilikler peşinde olacak!

Devamlı geleceği düşünen Bayburt Postası, kendini nasıl aşabilir noktasında çalışmalar yapmayı alışkanlık haline getirmeliydi! 

Teknik altyapısını, doğan ihtiyaçlar üzerine yenileyen ve yenilemeye devam eden www.bayburtpostasi.com.tr, tıpkı 62 yılını geride bırakan amiral gemimiz Bayburt Postası gibi geleceğe umutla bakıyor.

Büyümeye devam eden, kendini yenileyen, eksiklerini gideren, ekibini güçlendirmek isteyen Bayburt Postası, internet haberciliğinde de tıpkı gazetede olduğu gibi Bayburt ve Anadolu içerikli yayın yapan sitelere haber servisi yapabilen, güvenilir ve sürekliliği en üst noktaya ulaşmış bir kaynak olmayı hedefliyor.

www.bayburtpostasi.com.tr; sosyal projelere paydaş ve destek olmak amacıyla, takip edilmesi ve gezilmesi daha kolay bir haber portalı olabilmek için, sürekli yenilenecek ve yenilikler peşinde olacaktır. 

Teşekkürler…

Bayburt Postası ile uğraşmak, her gün üstüne katmak; hem keyifli, hem çok yorucu.
Tıklayanı, taraftarı değil de; okuyanı/yazanı/çizeni daha çok derdimiz.

Önemsediğimiz bu: Okumak ve okunmak.

Kavgaya ve dedikoduya olabildiğince uzak; bilgiye ve kültüre olabildiğince yakın... Olabildiğince derin, olabildiğince özeleştirili ve olabildiğince renkli.

Bayburt Postası büyüyecek.
Okurlarıyla ve yazarlarıyla büyüyecek.

Daha çok buluşmak; daha çok birbirimizi ve yaşadığımız şehirleri sevmek dileğiyle...
Nice beş ve nice altmış yıllara…
Okurlarımızla…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.