Vali Ustaoğlu yılın fotoğraflarına oy verdi

Bayburt Valisi Ustaoğlu, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı..

Vali Ustaoğlu yılın fotoğraflarına oy verdi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğrafı seçti. Ustaoğlu, AA muhabirinden "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alarak, fotoğrafları tek tek inceledi.

İncelemenin ardından Ustaoğlu, haber kategorisinde Gökhan Balcı'nın "FETÖ'nün Darbe Girişimi", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu", spor kategorisinde de Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" adlı çalışmalara oy verdi.

Vali Ustaoğlu, oylamanın ardından yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının Türkiye ve dünyada habercilik adına en ücra köşelerden haberleri topluma veren önemli haber ajansları arasında yer aldığını söyledi.

Anadolu Ajansının habercilik adına çok önemli bir görev ifade ettiğini dile getiren Ustaoğlu, "En zor koşullarda ve şartlarda, hele hele 2016 yılı içerisinde gündemin hem yoğun hem de sıcak geçtiği bir yılda, çeşitli kategorilerde burada "Yılın Fotoğrafları" oylamasında seçerken de zorlandığımız gibi çok yoğun gündemle geçen bir yılımızda Anadolu Ajansı, habercilik adına çok önemli görevler ifa etti." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansının, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde servis ettiğini vurgulayan Ustaoğlu, "Ajansımız, başta 15 Temmuz gecesi yaşananları toplumumuzun en ücra köşesine anında canlı bir şekilde iletme adına ve bunun dışında yine dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen olayları toplumumuzun en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza iletilmesi ve ulaştırılması anlamında çok önemli görevler yerine getiriyor. Ben bu vesile ile tekrar ajansımızı kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ustaoğlu, fotoğrafları seçerken zorlandığını da belirterek, "Hangi birini tercih edeceğimizde gerçekten zorlandık. Ben bu vesileyle inşallah 2017 yılımız hem ülkemiz için hem milletimiz için hem insanlık alemi için hayırlara vesile olur temennisinde bulunmak istiyorum. İnsanlık adına bu anlamda inşallah 2017 yılı hayırlara vesile olur." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.