Vali Pehlivan, basın mensuplarını yemekte ağırladı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensupları ve protokol üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Vali Pehlivan, basın mensuplarını yemekte ağırladı
Bayburt Postası - Garnizon Komutanı Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

Büyük Bayburt Oteli’nde gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Vali Ali Hamza Pehlivan, ”Gazeteciler ve idareciler sık sık temas etmesi gereken meslek grupları. Dolayısıyla da bugün vesilesiyle bir araya gelmek sizlerle aynı ortamı paylaşmak bizler için de ayrı bir mutluluk kaynağı. Sizler görevlerinizi yapmaya devam edeceksiniz. Zaman zaman idarenin faaliyetlerini yansıtacak zaman zamanda vatandaşımızın serzenişini bizlere yayın organlarınız aracılığıyla ileteceksiniz. Burada tabi hem yerel basın hem de ulusal basın ve ajansların temsilcileri var. Yaptığınız hizmetler gerçekten çok kıymetli, çok önemli bundan sonraki işlerinizde de başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mete Memiş'in basın mensuplarına hediyeler takdim ettiği programda, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basının sorunlarına değindi. Yıpranma payı konusunda yasal düzenleme desteğini bir kez daha dile getiren Yıldız, resmi ilan ücretlerine ise zam yapılması gerektiğini kaydetti. Yıldız, Bayburt basınına verdikleri destekten dolayı Vali Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.