Vali Odabaş, gazetecilerle biraraya geldi

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensuplarına bir yemek verdi.

Vali Odabaş, gazetecilerle biraraya geldi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensuplarına bir yemek verdi. Bayburt Konağı'nda gerçekleşen programda bir konuşma yapan Vali Odabaş, Bayburt basınını yakından takip ettiğini ve başarılı hizmetler sunduklarını ifade ederek, "Basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim" dedi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise Bayburt'taki yerel basın hakkında bilgi vererek, Vali Odabaş'a teşekkür etti.

Bayburt Konağı'nda gerçekleşen programa Vali Odabaş'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Mehmet Nail Yiğit, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, BEKDER Başkanı Mete Emir, Bayburt Grup Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.