Ustaoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ustaoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ustaoğlu, mesajında, demokratik sistemlerin vazgeçilmez kurumlarından biri olan basının, toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi noktasında büyük görevler üstlendiğini belirtti. 

Medya faaliyetlerin bu bakımdan sadece basın mensuplarını değil aynı zamanda toplumun her kesimini de yakından ilgilendirdiği ifade eden Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Bu anlamda basın mensubunun mesleki sorumluluk ilkeleriyle toplumsal yararı gözetir bir şekilde hareket etmesi sadece basın değil aynı zamanda toplumsal yarar açısından da son derece önemlidir. 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi sırasında basın mensuplarımızın bu anlamda göstermiş olduğu sorumlu basın anlayışı takdire şayan olmakla birlikte toplumsal yararı gözetmesi ve demokratik kurumların işlerliğini devam ettirebilmesi noktasında verilen mücadeleye son derece güzel bir örnektir. Basın tüm toplumun haberdar olması açısından demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir ve her basın çalışanı bu anlamda çok önemli bir görev yerine getirmektedir. Bu vesileyle mesleğini yaparken canını bile feda etmekten çekinmeyen, sorumlu habercilik anlayışıyla hareket eden, meslek etiğini göz ardı etmeyen tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." 

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.