Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’ndan Bayburt’a çıkarma

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleşen ve 3 günü kapsayan etkinlik Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi ziyaretleri ile başladı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’ndan Bayburt’a çıkarma
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleşen ve 3 günü kapsayan etkinlik Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi ziyaretleri ile başladı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Turgut Özdemir, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Talat Akay, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adem Alemdar, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Gümüşhane Gazeteciler Derneği Başkanı Yusuf Sadık, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve bölge gazetecilerinin katıldığı etkinlikte Vali Yusuf Odabaş ve Belediye Mete Memiş makamlarında ziyaret edildi.

Ziyaretlerde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı tarafından konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Odabaş ve Başkan Memiş ise, konfederasyon yönetim kurulunu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Bayburt Konağı’nda verilen akşam yemeğiyle süren etkinlikle ilgili bilgi veren Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, şunları söyledi:

“Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Bayburt’un turizm değerlerini yenilikçi yöntemlerle tanıtmak ve toplumda farkındalık oluşturarak ilimizin, turizmden elde ettiği gelirlerin arttırılmasına katkı sağlamak" amacıyla KUDAKA’nın finanse ettiği "Turizm İnovasyonla Gelişir, Tanıtımla Büyür" projesi kapsamında Bayburt ve Bölgemiz için turizm değerlerimizin durumu, alt yapı sorunları, tanıtım turizm değerlerinin pazarlanması, turların organize edilmesi gibi belli başlı konularda çalıştay çalışmasının da yer aldığı bir bölge turizm buluşmasına Bayburt ev sahipliği yapmaktadır. Etkinliğimizin ikinci gününde bölgedeki turizm mekanlarına yönelik turlar oluşturacak. Tur kapsamında Bayburt’un önemli turizm merkezleri olan Ulu Cami, Bedesten, Kırkçeşmeler, Bayburt Kalesi, Aydıntepe Yeraltı Şehri,  Baksı Müzesi gezilecektir. Turizm buluşmasının önemli bir sonucu da bu turları gezen gazeteci ve turizmcilerin  Bayburt’un turizmini geliştirmek için sorunlar ve çözüm önerilerini içeren çalıştay olacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
buhan gidici 9 yıl önce

şehit osman dede korkut bey böyrek abdülvehhab gazi (inanç türizmi)neden gezilmedi