TRT Trabzon Bayburtlu'ya emanet

TRT Trabzon Haber Müdürlüğüne Bayburtlu gazeteci Hacı Dursun Koçyiğit getirildi.

TRT Trabzon Bayburtlu'ya emanet
Bayburt Postası - TRT Trabzon Haber Müdürlüğüne Bayburtlu gazeteci Hacı Dursun Koçyiğit getirildi. 

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin üyesi olan Koçyiğit, uzun yıllar bölgede haberciliğin tüm kademelerinde hizmet verdi. Son olarak TRT'de kameramanlık ve canlı yayın haber yönetmenliği görevlerinde bulunan Koçyiğit, son yapılan atamalarda Trabzon Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Hacı Dursun Koçyiğit kimdir?

1965 yılında Bayburt’ta dünyaya gelen Hacı Dursun Koçyiğit, ilk, orta ve lise tahsilini Bayburt'ta tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite tahsili sırasında İzmir Spor Dergisi ve Tercüman Gazetesi İzmir Bürosu'nda çalıştı. Sonraki yıllarda TRT’de çalışmaya başlayan ve haberciliğin bütün kademelerinde hizmet veren Koçyiğit, son olarak Trabzon Haber Müdürlüğü’nde Baş Kameramanlık ve canlı yayınlar yönetmenliği görevlerinde bulundu. Koçyiğit, son yapılan atamalarda Trabzon Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Haber Kameramanları Derneği, Profesyonel Haber Kameramanları Derneği, Foto Muhabirleri Derneği, Trabzon ve Bayburt Gazeteciler Cemiyetleri üyesi de olan Koçyiğit, sürekli basın kartı sahibidir. Koçyiğit, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit aktaş 9 yıl önce

Bayburtlu hemşerilerimin bir yerlere gelişi beni geçleştiriyor.