TRT Radyo'da Bayburt Postası konuşuldu

TRT Radyo'da yayınlanan "Yöremizden" programı, Bayburt Postası'nın yayın hayatına başladığı tarihi Hoca Ali Efendi Matbaası'nın kapısını araladı...

TRT Radyo'da Bayburt Postası konuşuldu
Bayburt Postası - TRT Radyo'da yayınlanan "Yöremizden" programı, Bayburt Postası'nın yayın hayatına başladığı tarihi Hoca Ali Efendi Matbaası'nın kapısını araladı. 1953 yılından itibaren çıkan ve bölgenin en eski gazetelerinden olan Bayburt Postası'nın bugüne geliş serüvenin konuşulduğu programda, program sunucusu Mehmet Şahin'in sorularını yayın editörümüz Kürşat Okutmuş cevapladı.

Yerel medyanın özelinde, Bayburt Postası'nın dünden bugüne geliş hikâyesinin konuşulduğu programda; "kara düzen" matbaacılığından bugünün teknolojisine yetişmeye çalışan yerel medyanın sorunlarıda tartışıldı. Kurucu büyüğümüz Osman Okutmuş'un başlattığı serüvenin 3 kuşaktır devam ediyor oluşu, bugün hizmet vermese de emektar makinelerin hâlâ ilk günkü gibi sergileniyor olması ve yerel medyanın geleceğinin masaya yatırıldığı programda keyifli bir sohbet yaşandı. 

Bayburt Postası'nın hikayesini TRT Radyo aracılığıyla tüm Türkiye'ye duyurulmasını sağlayan, değerli TRT ekibi; Mehmet Şahin, Muammer Özgenç, Fikret Durak ve Emre Fidan'a teşekkürlerimizle...  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Ropörtaj metni deşifre edilip yayınlanacak mı? Yararlanacağımız bilgiler olduğunu düşünüyorum.