TGF Başkanlar Konseyi Bayburt'ta toplanıyor

Türkiye  Gazeteciler  Federasyonu (TGF) 34. Başkanlar Konseyi toplantısı Bayburt'ta yapılacak. Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla bugün Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek toplantıya, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile illerin gazeteciler cemiyeti başkanlarının katılması bekleniyor.

TGF Başkanlar Konseyi Bayburt'ta toplanıyor

Toplantıya, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de katılıyor...Türkiye  Gazeteciler  Federasyonu (TGF) 34. Başkanlar Konseyi toplantısı Bayburt'ta yapılacak. Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla bugün Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek toplantıya, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile illerin gazeteciler cemiyeti başkanlarının katılması bekleniyor.

Cemiyetin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bayburt'ta görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin ödüllendirileceği Başkanlar Konseyi toplantısının ardından kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin bulunduğu mekanları gezilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.