Rektör Coşkun, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 3 kategoride oy kullandı.

Rektör Coşkun, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Coşkun, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemine ilişkin fotoğrafları arasından seçilen ve oylamaya sunulan fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Fotoğrafları inceleyen Coşkun, haber kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Filistin Direnişinin Sembolü Genç", yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "Boğazın şimşekleri", ve spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Ata sporu" fotoğraflarına oy verdi.

Coşkun, Anadolu Ajansı'nın fotoğraf alanında böyle bir geleneği başlatmış olmasının, toplumda farkındalık oluşturması adına çok anlamlı olduğunu ifade ederek, oylamaya her yıl katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. 

Haber, yaşam ve spor kategorisindeki fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel ve anı yakalayan fotoğraflar olduğunu belirten Coşkun, "Biz de gözümüze hitap ettiğini düşündüğümüz bazılarına oy verdik." dedi. 

Coşkun, Anadolu Ajansı'nın son yıllarda sadece Türkiye'de değil dünyada adından bahsettiren bir ajans olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bununla da gerçekten gurur duyuyoruz. Bize ait bir kurum ve son derece çetin şartlarda birtakım görüntüler elde ediyor ve bunu dünya ile paylaşıyor. Bu başarılarının devam etmesini diliyorum. Anadolu Ajansı ve tüm çalışanlarına bu çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarının da artarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayın rektörüm 5 yıl önce

Kan kaybetmeyelim o bize yeter. Bayburt üniverstesinde umarım torpil değil hak eden yer alır. Sevgilerle.