Kardeş Cemiyetler birlikte hareket edecekler

Kadimden gelen kardeşliğiyle Gümüşhane ve Bayburt şehirlerinin Gazeteciler Cemiyetleri birçok konuda birlikte hareket etme kararı aldı.

Kardeş Cemiyetler birlikte hareket edecekler
Bayburt Postası - Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti birçok konuda birlikte hareket etme kararı aldı.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Recep Ergin, Bekir Bulut ve Muhammet Çelik’le birlikte Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Onursal Başkan Sadık Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bayburt İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Cem Çoruh’un da bulunduğu ziyarette birçok konu masaya yatırıldı.

Gümüşhaneli meslektaşlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, “İki cemiyet ve mensupları güç birliği yaptığı zaman memleketlerimizi ilgilendiren konularda daha kolay kamuoyu oluşturabilirizin en güzel örneği havaalanıdır. Gerek Gümüşhane basınının gerekse Bayburt basınının kararlı duruşu havaalanını konusunda etkili olmuştur. Bunun yanı sıra düzenleyeceğimiz kurslarla ve eğitimlerle sektörümüze yeni genç kalemler kazandırabiliriz. İlk adımı bu akşam atıyoruz. Birliktelikten güzel şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum” dedi.

Bayburt ve Gümüşhane’yi birbirinden ayrı düşünmenin imkansız olduğunu ifade eden Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Sezai Köprülü ise “Fiziken ayrı görünsek de Bayburt ve Gümüşhane bir bütündür ve hep öyle kalacaktır. Sayın Yaşar Yıldız Başkanımın davetiyle temeli atılan bu birliktelik, bizim seviyemizdeki birçok ile ve cemiyete örnek olacaktır. Bundan Gümüşhane’de ve Bayburt’ta devam edeceğimiz toplantılarımızda ortaya çıkacak fikirler her iki ilimize de ışık tutacaktır. Bu birlikteliğin her iki ilimize de hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bizleri konuk eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Yaşar Yıldız’a ve değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette birçok ortak çalışma konusunda işbirliğine varılırken, en kısa zaman içerisinde de karşılıklı çeşitli etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.