Güneydoğulu gazetecilerden Bayburt ziyareti

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde görev yapan basın mensupları Karadeniz turu kapsamında Bayburt’a uğradı.

Güneydoğulu gazetecilerden Bayburt ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden 35 kişilik grup Bayburt basını hakkında bilgi aldı.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız’ın Bayburt basını hakkında bilgi verdiği konuşmasında, yerel basın sorunlarına da dikkat çekti. Yıldız, sorunların başkanlar konseyinde bir çok kez dile getirildiğini ifade ederek, çözüm arayışlarının sürdüğünü kaydetti.

Gazeteci grup adına konuşan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu  Başkanı Mehmet Çelik ise, yerel basının sorunlarının her yerde aynı şekilde olduğunu belirterek, çözüm önerilerinin artık bir sonuca bağlanması ve bunun yerel basına yansıması gerektiğini belirtti.

Bayburt’ta olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Çelik, Başkan Yıldız’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Çelik, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti merkezinin çok güzel bir mekân olduğunu belirterek, Bayburt basınına hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.