Gül’ü takip eden “ruh hastaları”

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’a gelişiyle doğal olarak tüm Türkiye yarım günde olsa gözünü Bayburt’a çevirdi. Gül’ü ulusal ve yerel olmak üzere bir basın ordusu takip etti. Geziyi takip eden 60 kadar gazeteci arasında, -değerli ve mesleğinin erbabı meslektaşlarımızı tenzih ederek- densiz sayısı azımsanmayacak kadar fazlaydı. Bu eğitimsiz, masa başında oturana tabi ve gazetecilikten bir haber zavallılar, “işimi yapıyorum” kisvesi altında yine bir sürü zırvalığa imza attı. Telefona sarılan bu güruh, ruh hastalarını andıran davranışlarıyla telefonun diğer ucundakine “Bayburt Bayburt olalı ilk kez Cumhurbaşkanı gördü” gibi, habercilik ve gazetecilikle hiç alakası olmayan, saçma sapan bilgiler aktardılar. Uyarmamıza, “ne alakası var” dememize rağmen “bu zavallılar” yine bildiklerini okudu. Bize de bildiğimizi okumak, zavallılıklarını ve hastalıklarını yüzlerine vurmak kaldı.

Gül’ü takip eden “ruh hastaları”

Gazetecilikten bir haber zavallılar, işimi yapıyorum kisvesi altında yine bir sürü zırvalığa imza attı... Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’a gelişiyle doğal olarak tüm Türkiye yarım günde olsa gözünü Bayburt’a çevirdi. Gül’ü ulusal ve yerel olmak üzere bir basın ordusu takip etti. Geziyi takip eden 60 kadar gazeteci arasında, -değerli ve mesleğinin erbabı meslektaşlarımızı tenzih ederek- densiz sayısı azımsanmayacak kadar fazlaydı. Bu eğitimsiz, masa başında oturana tabi ve gazetecilikten bir haber zavallılar, “işimi yapıyorum” kisvesi altında yine bir sürü zırvalığa imza attı. Telefona sarılan bu güruh, ruh hastalarını andıran davranışlarıyla telefonun diğer ucundakine “Bayburt Bayburt olalı ilk kez Cumhurbaşkanı gördü” gibi, habercilik ve gazetecilikle hiç alakası olmayan, saçma sapan bilgiler aktardılar. Uyarmamıza, “ne alakası var” dememize rağmen “bu zavallılar” yine bildiklerini okudu. Bize de bildiğimizi okumak, zavallılıklarını ve hastalıklarını yüzlerine vurmak kaldı.

YASAL UYARI: www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.