Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy karikatürü anlatacak

Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy, Mersin Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.  Mersin Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nün düzenlediği etkinliklere katılacak olan Aksoy, öğrencilere karikatürü anlatacak. Yaygın ve yerel basında her gün 68 gazeteye karikatür servisi yapan gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy Mersin Üniversitesi’nden aldığı davet üzerine 5 Mayıs Perşembe günü Mersin’de olacak.

Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy karikatürü anlatacak

1959 yılından bu yana binlerce karikatür çizen Aksoy’un mizah alanında fıkra kitapları ve karikatür üzerine de “Karikatürün Trabzon Boyutu” adlı bir esere bulunuyor...Gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy, Mersin Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.  Mersin Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nün düzenlediği etkinliklere katılacak olan Aksoy, öğrencilere karikatürü anlatacak. Yaygın ve yerel basında her gün 68 gazeteye karikatür servisi yapan gazetemiz çizeri Hikmet Aksoy Mersin Üniversitesi’nden aldığı davet üzerine 5 Mayıs Perşembe günü Mersin’de olacak.

Mersin Üniversitesi Uğur Oran B Salonu’nda öğrencilerle saat 13.30’da buluşacak olan karikatürist Hikmet Aksoy, kendi karikatürlerinden örnekler sunarken, karikatürün işlevi konusunda da öğrencilerle söyleşi yapacak.

1959 yılından bu yana binlerce karikatür çizen Aksoy’un mizah alanında fıkra kitapları ve karikatür üzerine de “Karikatürün Trabzon Boyutu” adlı bir esere bulunuyor.

Karikatürist Hikmet Aksoy, geçen yıl Kasım ayında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nce de “Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü “  ile ödüllendirilmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.