Fen Lisesi’nden 10 Kasım’a Özel Gazete

Dün Bayburt’ta hazırlanan 10 Kasım anma programlarında aktif görev alan Bayburt Fen Lisesi, başarılı organizasyona ek olarak, geçtiğimiz yıl olduğu gibi “Özel 10 Kasım Sayısı” hazırladı. 4 Sayfadan oluşan ve editoryal hazırlıkların öğrenciler tarafından hazırlandığı Özel 10 Kasım sayısı anma programında tüm katılımcılara dağıtıldı. Öğrenciler bu özel güne için hazırladıkları gazetenin sürmanşetinde “Atatürk’ün Hayatı”na yer verdiler. “Atatürk’ün Son Yılları” ve “Anıtkabir” içerikli makaleler, 1. sayfa için seçilmiş diğer konu başlıklarını oluşturdu. Özel sayıda ayrıca “Atatürk’ün 10. Yıl Nutku” ve “Gençliğe Hitabe”nin yanı sıra yazdığı kitaplar, hakkında söylenenlere yer verildi.

Fen Lisesi’nden 10 Kasım’a Özel Gazete

Fen Lisesi’nden 10 Kasım’a Özel GazeteDün Bayburt’ta hazırlanan 10 Kasım anma programlarında aktif görev alan Bayburt Fen Lisesi, başarılı organizasyona ek olarak, geçtiğimiz yıl olduğu gibi “Özel 10 Kasım Sayısı” hazırladı. 4 Sayfadan oluşan ve editoryal hazırlıkların öğrenciler tarafından hazırlandığı Özel 10 Kasım sayısı anma programında tüm katılımcılara dağıtıldı. Öğrenciler bu özel güne için hazırladıkları gazetenin sürmanşetinde “Atatürk’ün Hayatı”na yer verdiler. “Atatürk’ün Son Yılları” ve “Anıtkabir” içerikli makaleler, 1. sayfa için seçilmiş diğer konu başlıklarını oluşturdu. Özel sayıda ayrıca “Atatürk’ün 10. Yıl Nutku” ve “Gençliğe Hitabe”nin yanı sıra yazdığı kitaplar, hakkında söylenenlere yer verildi.

 

Gençleri bu duyarlı ve özel çalışma için kutluyor, bir anlamda gazeteciliğe attıkları bu ilk adımın serüvene dönüşmesini diliyoruz.

EDİTÖRÜN NOTU: Gelecekte gazeteciliği düşünen, bu mesleğe meraklı olan ve seven tüm öğrencilerimize Bayburt Postası’nın kapıları, ailelerinin izni olmak şartıyla sonuna kadar açıktır. İstekli genç öğrencilerimiz bizleri ziyaret ederek Bayburt Postası aracılığıyla acar muhabirliğe adım atabilir, okul/çevre/eğitim ve sosyal hayata dair düşündükleri özel haberleri yönlendirmelerimiz çerçevesinde çalışabilir, gazetemiz aracılığıyla okuyucularımıza duyurabilirler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.