Emniyet Müdürlüğü Bayburt Postası’nı unutmadı

Gazetemizin 58. Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü mensupları gazetemizi ziyaret etti. Güvenlik Şube Amiri Yaşattin İlhak ve Özel Kalem Büro Amiri Alpaslan Arıcılar’ın yaptığı ziyarette İl Emniyet Müdürü Mesut İnce’nin kutlama mesajı takdim edildi. Müdür İnce’nin, kutlama mesajında şu ifadeler vardı: “Gazetenizin 58. kuruluş yıldönümünü Bayburt Emniyet Müdürlüğü adına en içten dileklerimle kutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden, tarafsız yayıncılık anlayışı ile vermekte olduğunuz hizmetlerin devamını diler, şahsınızda tüm çalışanlarınıza selam ve sevgilerimi sunarım.” Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce nezdinde tüm Emniyet Teşkilatına, bizler için çok özel olan bu ziyaret için teşekkür ederiz.

Emniyet Müdürlüğü Bayburt Postası’nı unutmadı

Güvenlik Şube Amiri Yaşattin İlhak, Özel Kalem Büro Amiri Alpaslan Arıcılar ve Murat OkutmuşGazetemizin 58. Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü mensupları gazetemizi ziyaret etti. Güvenlik Şube Amiri Yaşattin İlhak ve Özel Kalem Büro Amiri Alpaslan Arıcılar’ın yaptığı ziyarette İl Emniyet Müdürü Mesut İnce’nin kutlama mesajı takdim edildi. Müdür İnce’nin, kutlama mesajında şu ifadeler vardı: “Gazetenizin 58. kuruluş yıldönümünü Bayburt Emniyet Müdürlüğü adına en içten dileklerimle kutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden, tarafsız yayıncılık anlayışı ile vermekte olduğunuz hizmetlerin devamını diler, şahsınızda tüm çalışanlarınıza selam ve sevgilerimi sunarım.” Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce nezdinde tüm Emniyet Teşkilatına, bizler için çok özel olan bu ziyaret için teşekkür ederiz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.