Dede Korkut Özel Sayısı baskıda

Bayburt Postası - 9. Sayısı baskıya giren Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği Özel Sayısı, Çarşamba günü dağıtılmaya başlanacak. Her yıl Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından basılan gazete, yine geniş muhtevası ve haberleriyle şenliğin “okunanı” olacak. STK’ların bir araya gelerek oluşturduğu platforma ağırlık verilen özel sayıda, Bayburtspor’un içinde bulunduğu konum ve demiryolu projesi gibi bir çok önemli konuya ışık tutuluyor. Gazetede ayrıca Yahya Akengin ve Namık Kemal Zeybek gibi kültür ve kalem üstatlarının son yazıları yer alıyor. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nun da bir yazı ile katıldığı özel sayıda; Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, şenliğin önemine vurgu yapan düşüncelerini okuyucular ile paylaşıyor. Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği Özel Sayısı, en son aldıkları başarılar ile göğsümüzü kabartan Bilek güreşçisi Tuncay Başaran ve boksör Önder Şipal’ide bir arada, el ele çıkarıyor okuyucuların karşısına.

Dede Korkut Özel Sayısı baskıda

Dede Korkut Özel Sayısı baskıdaBayburt Postası - 9. Sayısı baskıya giren Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği Özel Sayısı, Çarşamba günü dağıtılmaya başlanacak. Her yıl Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından basılan gazete, yine geniş muhtevası ve haberleriyle şenliğin “okunanı” olacak. STK’ların bir araya gelerek oluşturduğu platforma ağırlık verilen özel sayıda, Bayburtspor’un içinde bulunduğu konum ve demiryolu projesi gibi bir çok önemli konuya ışık tutuluyor. Gazetede ayrıca Yahya Akengin ve Namık Kemal Zeybek gibi kültür ve kalem üstatlarının son yazıları yer alıyor. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nun da bir yazı ile katıldığı özel sayıda; Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, şenliğin önemine vurgu yapan düşüncelerini okuyucular ile paylaşıyor. Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği Özel Sayısı, en son aldıkları başarılar ile göğsümüzü kabartan Bilek güreşçisi Tuncay Başaran ve boksör Önder Şipal’ide bir arada, el ele çıkarıyor okuyucuların karşısına.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.