Canlı ve Karaoğlu'ndan gazetemize ziyaret

Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı ve Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu Bayburt Postası'nı ziyaret etti.

Canlı ve Karaoğlu'ndan gazetemize ziyaret
Bayburt Postası - Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı ve Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu Bayburt Postası'nı ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden olan terör olayları ve koalisyon görüşmelerine değinen iki komşu milletvekili, "MHP'nin istekleri toplumun yüzde 90'nının istekleridir" yorumunda bulundu.

İkiliyi ve beraberindeki heyeti karşılayan Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş, iki komşu şehri Meclis'te temsil eden Canlı ve Karaoğlu'na başarılar diledi. 

Türkiye’de yaşanan terör olayları ve hükümet belirsizliğine ilişkin konuşan Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, CHP’nin Meclis Terör Araştırma Komisyonu kurulması için verdiği önerideki tutumlarının doğru bir karar olduğunu belirtti. Canlı, AK Parti ile olası koalisyon için ise; ‘AK Parti’nin Sayın Genel Başkanı bağımsız olarak genel başkanımıza gelirse değerlendirilir diye düşünüyorum’ diyerek şahsi kanaatini dile getirdi.

Koalisyon ihtimalini değerlendiren Karaoğlu ise; “Sunduğumuz maddeler dahilinde masaya oturulursa, bende genel merkezimizin iradesine katılıyorum ‘Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Canlı, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Canlı: "Evet, sorumluluk almaya hazırız ama milletimizin isteği doğrultusunda.."

“Bizler yeni seçilen milletvekilleri olarak görev yapmak ve halkın içinde olmak istiyoruz. Bağlı bulunduğumuz organlar var. Genel Başkanımızın Yozgat’ta ortaya koymuş olduğu bir irade var. Sayın Genel Başkanımız; ‘Anayasa çalışması yapılacaksa ilk 4 maddesinin değişmeyeceği bir metin üzerinde gelin Kur’an’a el basın, gövdemizi taşın altına koyalım’ dedi. Bu durup dururken söylenmiş bir laf değil. Anayasanın ilk 4 maddesine baktığımız zaman Türkiye’nin üniter yapısı, başkenti, dili, yönetim tarzı gibi çok önemli maddeler var.

MHP’nin istekleri bugün Türkiye’de toplumun yüzde 90’nının istekleridir. Yoksa gövdesi farklı, ayağı ve başı farklı bir hükümetin bir anlamı olabilir mi? İradenizi ortaya koymadığınız zaman, neler yaşandığını hep birlikte gördük! Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği ortada, sorumluluk almak ve bu sorunları çözmek gerekir. Ama sorumluluk alırken de asıl sorumlu olduğumuz milletin bizlerden beklediği duruşu ve kararlılığı sergilememiz gerekir."

Konu ile ilgili düşüncelerini aktaran Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu ise, "Genel merkezimizin iradesine katılıyorum; ‘elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Karaoğlu: ‘Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.."

Karaoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

“Maalesef algı operasyonunu çok güzel yapıyorlar. Genel Başkanımızın vurgulamak istediği konuyu saptırıp kendilerine uygun olanı sunabiliyorlar. Cumhurbaşkanı’nın ‘çözüm süreci bitmiştir’ sözünün hemen arkasından aynı tarihte Başbakan dış basına bir demeç veriyor. ‘Çözüm süreci devam edecek.’ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, meclisteki konuşmasında; 'Evet MHP haklıdır’ dedi. Bir gün sonra 'çözüm süreci yine devam edecek' dedi. Dolayısıyla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bir kırmızı, bir yeşil ışık yakan bu isimlere şöyle yanıt verdi: ‘Gelin Kur’an-ı Kerim üzerine el basalım.’ Eğer bizim sunduğumuz bu maddeler dahilinde masaya oturulursa bende genel merkezimizin iradesine katılıyorum ‘Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.”

3 dönem Gümüşhane Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Canlı, görev yaptığı sürece sadece Bayburt'un değil Gümüşhane'nin de sorunlarına değinen Bayburt Postası'na teşekkür ederek, tarihi Hoca Ali Efendi Matbaası'nın emektar makinelerini inceledi. Bayburt'ta görev yapan gazeteler hakkında bilgi alan Canlı, yerel basına ve emektarlarına başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kürşat Okutmuş, her iki ilin temsilcisine de başarılar diledi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 9 yıl önce

bir seçim var sıkı dur karabey diyen zevat zaten ihanet etmiştin yine edersin en fazla daha nolur iki MHP nın şartları dediğimiz ihanet süreciniz ve hırsızlık yapan bakanlarınız kolunda 220 bin dolarlık rüşvet saat takan vb arkadaşların yargılanması üç harıl harıl çalışan naci ağbal memleketin alması gereken oksijeni bile getirdi havasına sokularak geçmiş 13 yılınızda bu şehre ettiğiniz ihaneti itiraf ediyorsunuz dört teşekkürler kadri karaoğlu sen seçildin bunların etekleri tutuştu bak işte varlığı yetiyor çalıştırıyor böyle adamı bakalım ne kadar tarafsızsın bayburt postası

Avatar
Vatan 9 yıl önce

Arkadas hala anlamadiniz mi bu sehre aslinda dolayli olarak en buyuk hizmeti kadri hoca yapiyor :)) eger ki farkli bir partiden 1 vekil cikmasaydi 13 yildir bayburt'u unutanlar simdi binbir telasla birseyler getirmeye calisirmiydilar hic.. anladikki muhalefetin olmasi bu memlekete hizmet getirtecek.. aksi takdirde burokratlik doneminde bayburtlu olmadigini her donemde vurgulayan naci beyin bayburta gelmesi ve hizmet etmesi mucize olurdu...

Avatar
Watabdas 9 yıl önce

Vatandaş hizmet bekliyor kadri beyden bakın naci Ağbal harıl harıl çalışıyor hizmet ustune hizmet gönderiyor bayburta kadri bey ne yapıyor Allah aşkına ancak caddede gorduklerine satılmakta başka vatandaş icraat bekliyor vekillik yan gelip yarma yeri değildir. Not bu yorumu yayinlamazsaniz taraflı olduğunuzu kanıtlamış olacaksiniz

Avatar
Alim 9 yıl önce

Seçim var sıkı dur Karabey

Avatar
alperen yetişen 9 yıl önce

Sizin olmazssa olmazlarınız türkiyenin menfaatlerinin önündemi gelir MHP milletvekilleri çıkıp diyemedinizmi herşeyden önce hükümeti akp ile kuralım seçim kararını sonrada veririz.. bu yük bu sancı gerek ekonomi gerek politika yöneünden türkiyeyi karanlığa götürürken siz çıktınız dediniz ki biz muhalefetlik yapacak kafaya sahibiz biz ülke yönetecek güce sahip değiliz.. sonrada kalkıp burada yok bizim kurallarımız yok bizim dediklerimiz.. seçim olursa göreceksiniz siz o kurallarınızı tekliflerinizi düşünceleriniz