Bursa medyası Bayburt’ta, Bayburt ASTV’de

Bursalı basın mensupları, Bayburt’a gezi düzenledi.

Bursa medyası Bayburt’ta, Bayburt ASTV’de
Bayburt Postası - Bursalı basın mensupları, Bayburt’a gezi düzenledi. Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla 2023 Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve ASTV'de yayınlanan “Kültür Köprüsü” programı için Bayburt’a gelen Bursalı gazeteciler, kentte tarihi ve turizm merkezlerini gezdi.

İlk olarak 2014 Yılı Avrupa Konseyi Müze Ödülü'ne layık görülen Baksı Müzesi’ni ziyaret eden basın mensupları, daha sonra Aydıntepe Yeraltı Şehri’ne geçti. Yeraltı şehrindeki manzara karşısında hayranlıklarını dile getiren gazeteciler, kentte sırasıyla Bayburt Kalesi, Şehit Osman türbeleri, İmarettepe, Taşhan, Ulu Camii, Abdülvehhap Gazi Türbesi ve Şair Zihni Kent Ormanı’nı da gezdi.

Ziyaretlerde bol bol video ve fotoğraf çekimi yapan Bursalı basın mensupları, Bayburt Belediyesi’ni ve Bayburt Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti. Gazetecileri belediyede Başkan Vekili Nevzat Köse ağırladı. Bir süre Başkan Vekili Köse ile sohbet eden konuklar ardından Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ile buluştu.

Bayburt, ASTV ekranlarında

Öte yandan konukların Bayburt’taki izlenimleri, ASTV’de yayınlanan “Kültür Köprüsü” programında ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Ömer Aydoğdu’nun yaptığı program 27 Aralık Cumartesi günü saat 21.30’da ASTV ekranlarında yayınlanacak.

Geziye, Bursa Meydan Gazetesi’nden Boybey Çelik ve Murat Civanoğlu, Bursa Haber Gazetesi’nen Cihan Kayalı, Bursa Kent, Yeniçağ ve Ortadoğu gazeteleri adına Mustafa Tanıtan, 2023 Prodüksiyon-ASTV’den Ömer Aydoğdu,  İlker Başbuğa ve Sevil Elele ile birlikte Bursa Hayat Gazetesi’nden Esim Emir katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.