'Burada Hayat Var' sezona Bayburt ile başlıyor

CNN Türk'te yayınlanan "Burada Hayat Var" program ekibi yeni sezonun ilk program çekimi için Bayburt'taydı...

'Burada Hayat Var' sezona Bayburt ile başlıyor
Bayburt Postası - CNN Türk'te yayınlanan "Burada Hayat Var" program ekibi yeni sezonun ilk program çekimi için Bayburt'taydı...

Beşpınar Köyü'nde Kenan Yavuz Kültür Evi'nde gerçekleşen program çekiminde, deneyimli televizyon programcısı Aynur Tartan'ın konukları SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal oldu. 



"Burada Hayat Var" programı her bölümde ayrı şehirlerden sesleniyor ve o şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından konukları bir araya getiriyor. Keyifli anların yaşandığı çekimlerde Bayburt'un kültür hayatından mutfağına, sanatından kent dokusuna kadar bir çok konu konuşuldu.

4 Ekim'de CNN Türk'te yeni sezonun ilk bölümü olarak ekrana yansıyacak program, aynı zamanda Bayburt Postası'nda da yayınlanacak...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 9 yıl önce

Socar ceo su beyefendi tavsiyem geçen seçimde olduğu gibi bu secimdede calismamandir. Bu devran dönüyor, sen her bayburtlunun gönlünde bir yere sahip olmak istiyorsan tarafsız kalacaksın yoksa sonuçlarına her türlü katlanacaksin. Kendini kullandirtmamani tavsiye ederim.

Avatar
Fatih 9 yıl önce

Alman sermayesi,abd kanalının yerli işbirlikçisi yerine bu ülkeye ait bir haber kanalını ağırlasaydınız ya,her gün ekranından kan ve irin akan adamları bayburta sokmak bile bir hata,er kişi reddeder bu terör yandaşı bölücüleri,ama nerdee?

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

sayın Karaoğlu hayırdır neden sitem ediyorsun ki. Burası özgür bir ülke istediğine isteyen destek verebilir. Tıpkı senin yaptığın gibi.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Bayburtlu ben karaoğlu filan değilim rüyandamı gördün sallıyorsun. Kenan bey siyaset yapmaması gereken bir konumda bence bayburtlu biri olarak öyle düşünüyorum. Son yıllarda yaptıkları ile bayburtlu herkesin gönlüne girdi. iktidar yanlısı tavır takinirsa bu saygınlığını kaybeder. Sence senin gibiler bunu anlayamaz çünkü size destek veriyor. Bu aynen cumhurbaşkanının bir partiye 400 vekil isterken sizin alkislamaniza benziyor. Mesela kılıçdaroğlu c. Başkanı olsa chp ye 400 vekil istese ne düşünürsünüz. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır bayburtlu kardeşim.