“Bu eseri yaşattığınız için minnettarım“

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, gazetemizi ziyaret etti. Alparslan Türkeş Bayburt Ülkü Evleri’nin açılışını yapmak üzere Bayburt’a gelen Kılavuz’u, 2 gün süren Bayburt gezisinde Bayburt Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Okutmuş da ağırladı.

“Bu eseri yaşattığınız için minnettarım“
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, gazetemizi ziyaret etti. Alparslan Türkeş Bayburt Ülkü Evleri’nin açılışını yapmak üzere Bayburt’a gelen Kılavuz’u, 2 gün süren Bayburt gezisinde Bayburt Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Okutmuş da ağırladı.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Okutmuş ile birlikte ocak yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette Bayburt Postası Gazetesi’nin kurucusu Osman Okutmuş’un Anadolu basınının duayen isimlerinden biri olduğunu söyleyen Kılavuz, “60 yılı aşkın bir süredir Bayburt'a hizmet eden Bayburt Postası Gazetesi çalışanlarını kutlarım. Ayrıca Anadolu basınının duayen isimlerinden merhum Osman Okutmuş'un Bayburt'a kazandırdığı bu eserin yaşatılmasına katkı sunduğunuz için de ayrıca minnettarım” dedi.

Günümüzde tarafsız yayın anlayışına sahip yayıncı kuruluşların azaldığını söyleyen Kılavuz, “Bu işi tarafsız yapanların sayısı azalıyor. Ben bu anlamda olaylara ve her kesime objektif bakan Bayburt Postası gazetesini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışından dolayı kutluyorum. Bayburt Ülkü Ocakları'nın faaliyetleri başta olmak üzere Bayburt'a yönelik yayın akışınızı takip ediyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bayburt Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Okutmuş ile bir süre sohbet eden Kılavuz, 2 gün süren Bayburt programına da değinerek, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ve bu ilgiden dolayı Bayburt halkına da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın EKŞİOĞLU 10 yıl önce

allahım yolunuzu açık etsin benim saygıdeğer çok kıymetli gönül dostlarım.