Bilgin ve Oruç, gazetecilerle buluştu

Bayburt Postası - Prof. Dr. Vedat Bilgin ve Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç, Bayburt Gazeteciler Cemiyetine bir ziyarette bulundu. Şenlik sonrası gerçekleşen ziyaret sırasında cemiyet üyeleri ile görüşen Bilgin ve Oruç, Bayburt’un geleceğine dair yapılan çalışmalarda basının önemine değindi. Bayburt’a dair her konuda Bayburt’un yanında olduklarını belirten Bilgin ve Oruç, “Bayburt’un sorunları ve geleceği siyaset üstü bir konudur” dedi. Gündemdeki konulara ilişkin karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret sonrası Prof. Dr. Vedat Bilgin ve Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç Bayburt’tan ayrıldı.

Bilgin ve Oruç, gazetecilerle buluştu

Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç ve Prof. Dr. Vedat BilginBayburt Postası - Prof. Dr. Vedat Bilgin ve Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç, Bayburt Gazeteciler Cemiyetine bir ziyarette bulundu. Şenlik sonrası gerçekleşen ziyaret sırasında cemiyet üyeleri ile görüşen Bilgin ve Oruç, Bayburt’un geleceğine dair yapılan çalışmalarda basının önemine değindi. Bayburt’a dair her konuda Bayburt’un yanında olduklarını belirten Bilgin ve Oruç, “Bayburt’un sorunları ve geleceği siyaset üstü bir konudur” dedi. Gündemdeki konulara ilişkin karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret sonrası Prof. Dr. Vedat Bilgin ve Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç Bayburt’tan ayrıldı.

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.