Bayburt Postası Ankara'daydı

Bayburt Postası, 63. yaşını okuyucuları ile birlikte kutlamaya devam ediyor. İlk olarak İstanbul'da okurları ile buluşan Bayburt Postası, hafta sonu ise Ankara'da idi. İşte detaylar...

Bayburt Postası Ankara'daydı
Bayburt Postası - Anadolu'nun ve Bayburt'un en eski gazetelerinden olan Bayburt Postası, 63. yaşını okuyucuları ile birlikte kutlamaya devam ediyor. İlk olarak İstanbul'da okurları ile buluşan Bayburt Postası, hafta sonu ise Ankara'da idi. 21 Şubat'a özel sayısını Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bayburt gecesinde, Ankara'da yaşayan okurları ile paylaşan Bayburt Postası'nın standı yoğun ilgi gördü.

Bayburt Postası standını ziyaret eden ve gazetemizin son sayısını inceleyen Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bayburt Postası'nı ilgiyle takip ediyorum. Elinize sağlık. Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum" dedi. Yayın Yönetmenimiz Kürşat Okutmuş ile bir süre gazete hakkında sohbet eden Bakan Ağbal, "nice yaşlara ve başarılara" dileğinde bulundu.



Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ise 'güçlü yerel basının' önemine vurgu yaparak, "başarılarınızın devamını diliyorum" temennisinde bulundu. Bayburt Postası'nı ilgi ile takip ettiğini dile getiren bir diğer isim ise Bayburtlu İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu oldu. 

Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Şeref Oruç, Kültür Turizm eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, Bayburt eski valileri Ali Haydar Öner ve Osman Dıraçoğlu, Anayasa Mahkemesi üyesi Hicabi Dursun, Bayburt Vakfı Onursal Başkanı Kurban Yazoğlu, Yazar Şair Yahya Akengin, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Bayram ise standımızı ziyaret ederek 63. yaşımızı kutlayan diğer isimler oldu.

Ve okurlarımız, abonelerimiz, reklam verenlerimiz...
Dün olduğu gibi bugünde, bir kez daha 63 yıllık yakın ilgi ve sıcaklığa gönülden teşekkür ederiz. 



Bayburt Postası, okurları ile buluşmaya devam edecek...
12 Mart'ta Yalova'da, 19 Mart'ta Bayburt'ta, 2 Nisan'da Balıkesir'de olacağız....
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neymiş Efendim 8 yıl önce

Neymiş efendim demekki sözde basın mensubu arkadaşların haberine bakınca bakan yada vekilin elini sıkmayanların yada onlarsız bir karenin Anlamı yok. Geceye doğal olarak herkez davet edildi. Lakin haberci arkadaşımız objektifiniz birilerinemi kiralanmıştı'ki başka bir tekil yada harici Bayburtlu yoktu. Yayınlamayaçaksın ama yinede senin haberciliğini ve esbabı mucizelerini sana hatırlatmak istedim....

Avatar
m.salih Güveli 8 yıl önce

Bu guzel birliktekliklerden, insaAllah güzel projeler doğar ve Bayburt egitimde, hayvancilikta, sanayilesmede (Rahmetli Muhittin EKREKLI, Bayburt a iken tornadan adam çıkarır derlerdi, Bayburt tan ayrıldı MKE ye parca ureten yani savunma sanayimize dinamizim kazandirdi) uretim çıtasını yukseltir, milli ekonomiye ve Bayburta katkıyı artırıriz.
Tabiki İl baskanimizin uykusuz gunleri bir artacak başarılarının devamini diliyorum

Avatar
vatandaş 8 yıl önce

10 yıldır su ve yol çalışması yapılıyor.Sayın bakanım ve Şahap kavcıoğlu lütfen el atın şu sorunu halledin...

Misafir Avatar
a.kerim aksakal-sidney 8 yıl önce @vatandaş

bayburt merkez içme suyu kireçli doğru,ayrıca arıtma yapılmalıki,güzel çay yapalım,
su güzel-hava ve hayada güzel.!,en derin saygı ile.bu sene Bayburta geleceğim.

Beğenmedim! (0)