Bayburt, Abdulkadir Nişancı için saf tuttu

Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu 10 Mayıs'ta uçuruma düşen ve cenazesi dün bulunan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı için tören düzenlendi.

Bayburt, Abdulkadir Nişancı için saf tuttu
Bayburt Postası - Abdulkadir Nişancı (41), babaocağı Söğütlü Köyü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Nişancı'nın cenazesini Bayburt Müftüsü Hasan Başoğlu kıldırdı. Müftü Başoğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Abdulkadir Nişancı'nın kimseyi kırmayan, daima gülümseyen bir gönül adamı olduğunu ve görevini çok iyi yapan bir kişilik olduğunu hatırlattı.



Nişancı'nın kabri Başoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından aile kabristanında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yüzlerce aracın yer aldığı cenazede yağan yağmura rağmen olağan üstü bir kalabalık gözlendi. 


Cenaze törene Nişancı'nın eşi Çiğdem, kızları Serra Beyza ve Zeynep Nilay, annesi Zöhre, babası Nafiz, kardeşleri Abdurrahman ve Faruk Serdar Nişancı, Emine Türkoğlu ve Zülal Bozdağ, kayınpederi Yaşar Mutlu'nun yanı sıra Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsametin Koçan, iş adamı Kenan Yavuz, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu, AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez, AA Yurt Haberleri Editörü Zekeriya Kaya, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Türker Çeltik, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazil Özsoy, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, bölgedeki bazı illerin gazeteciler cemiyeti başkanları, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcileri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe Albayrak 5 yıl önce

Allah gani gani rahmet etsin

Avatar
Asım 5 yıl önce

Rabbim rahmeti ile muamele eylesin...Mekanı cennet olsun...Ailesine sabır versin...

Avatar
Beşiroğlu 5 yıl önce

Genç kardeşimize Allahtan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine sabrı cemil dilerim...

Avatar
MÜRSEL KARATAŞ 5 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN
2000 YILINDA TANIMIŞTIM ABULKADİR'İ OZAMANLAR BİRGÜN HERKES BENİ TANIYACAK BİRGÜN HERKES BENDEN BAHSEDECEK DİYORDU
KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN HERKESE TANITTIN KENDİNİ HERKES SENDEN BAHSEDİYOR