Basının haber alma özgürlüğü kısıtlanamaz!

Bayburt Postası, kişiler veya kurumlar, konular veya gündem; her ne olursa olsun, basın özgürlüğüne her saldırı ve kısıtlamanın karşısındadır...

Basının haber alma özgürlüğü kısıtlanamaz!

Hangi ajans, hangi kurum, hangi gazete olursa olsun; yanlı veya yansız; yandaş veya candaş hiçbir meslektaşımızın haber alma veya görevini yapma özgürlüğünün kısıtlanmasına seyirci kalamaz, alkış tutamaz, destekçisi olamayız.

Bayburt Postası, kişiler veya kurumlar, konular veya gündem; her ne olursa olsun, basın özgürlüğüne her saldırı ve kısıtlamanın karşısındadır.

***

Bir kez daha söylemekte yarar var:
Bayburt’ta 100 yıldır olmayan şeyleri oldurmaya çalışmanın kimseye faydası yoktur!

Bu şehirde kimse kimseyi tehdit edemez, kimse kimseye şehri terk etmesi yönünde telkinde bulunamaz, kimse kazandığı noktanın karşısında kaybedeni “bir başkası” olarak göremez, kimse kimsenin hakkına göz koyamaz ve hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını yok sayamaz. Daha da önemli ve değerlisi; şehrin dinamiklerini, gelenek ve göreneklerini, ahlak ve törelerini çiğneyemez.

Bayburt Postası tüm bu değerleri ayaklar altına almaya çalışan, “küçük hesapların” peşinde olan, “bugün var yarın yok”, hiç bir dönem “güzel” duygularla anılmayacak, “muktedir benim ve de yaparım” diyenlerin de karşısındadır!

***

Adı ve makamı ne olursa olsun; ister dokunulabilen ister dokunulmaz, kim olursa olsun, hizmet ettiği duygu veya düşünceye “yenik düşüp”, durumdan vazife çıkaranlar da dahil olmak üzere…

Özetle;

Haklı veya haksız, yanlı veya yansız; her ne sebepten olursa olsun, -Bayburt’un ve ülkemizin hassasiyetlerini ön planda tutarak- basın emekçilerine yapılan/yapılacak her türlü itham, saldırı veya karalamanın karşısında olacağımız tüm kamuoyuna önemle duyurulur.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza 10 yıl önce

Bekir Kasap tehditler savurur, milletvekili bu memlekete gelemez der kimsenin sesi çıkmaz bünyamin özbek bu memleketin seçilmiş vekilidir vekilimize kimse dil uzatamaz ayrıca gazeteci olan arkadaş kadir nişancıya da yapılan saldırı mhp teşklilatına yakışmadı türkeş olsaydı bunları yapamazdı. şimdi dahamı iyi oldu belkide haklıydınız ama bu saldırı ve tehditlerden sonra haksız oldunuz

Avatar
AHMET TORUN 10 yıl önce

BAYBURT GAZETECİLER CEMİYETİ NEDEN SUSKUN.....
NEDEN BİR KINAMA MESAJI YAYINLAYAMIYOR...
YOKSA BASINA SANSÜR VE BASKI MI UYGULANIYOR...
BU SUSKUNLUK NE ZAMAN BOZULACAK ...
LÜTFEN CESARET VE ADALET DUYGUSUNU ÇÖPE ATMAYALIM.
DOĞRUYU HER ORTAMDA HAYKIRALIM...
EY BASIN MENSUPLARI SİZLER NİÇİN SUSUYORSUNUZ? NEDEN ARKADAŞANIZA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ?

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Bazı zihniyetlerin gerçek yüzü ortaya çıktı.. Şiddetle ne elde etmek istiyorsunuz? Bu şiddet sadece basına değil, onlar gibi düşünmeyenlere de yapılan bir saldırıdır.. Birileri, (malum zihniyet) bu rezilliği hala savunma hissi duyuyorsa ve gurur duyuyorsa söylenecek söz bitmiş demektir..

Avatar
Hey baba 10 yıl önce

Yazık, çok yazık, biz çok korktuk,sakın bizi dövmeyin abi.. gazeteciler cemiyeti,sizden de çok korktuk.,olması gereken bu muydu..fotoğraf çekmeyecektiniz siz arkadaşlar.. protesto edecektiniz. demekki tek gazeteci abdulkadir nişancıymış..gerisi hekat

Avatar
Ey gidili 10 yıl önce

Bu duyuru ne için kim ne yapmış ki??? birini dövmüşlermi yoksa birşeymi kaçırmışlar. ey gidili bayburt