Bab-ı Ali Gazetesi'nin ilk sayısı okuruyla buluştu

Febus Medya tarafından özel olarak hazırlanan Bab-ı Ali isimli gazete, Sultanahmet Meydanı’nda okurlarıyla buluştu. 12 sayfa hazırlanan ve bir çok usta kalemi aynı sayfalarda buluşturan gazete, birbirinden özel haberlere ve yazılara yer verdi. Fehmi Koru’dan; Nazlı Ilıcak’a, Umur Talu’ya kadar usta kalemlerin köşe yazdığı gazete için Hürriyet’in ünlü çizeri Latif Demirci de bir karikatür çizdi. Demirci’nin günün anlam ve önemini anlatan karikatürünün konusu Daktilo Cafe!

Bab-ı Ali Gazetesi'nin ilk sayısı okuruyla buluştu

Basın İlan Kurumu tarafından Basın Bayramı'na özel olarak hazırlatılan 12 sayfalık gazete Bab-ı Ali'nin editörlüğünü, Genel Yayın Yönetmenimiz Kürşat Okutmuş yaptı...Febus Medya tarafından özel olarak hazırlanan Bab-ı Ali isimli gazete, Sultanahmet Meydanı’nda okurlarıyla buluştu. 12 sayfa hazırlanan ve bir çok usta kalemi aynı sayfalarda buluşturan gazete, birbirinden özel haberlere ve yazılara yer verdi. Fehmi Koru’dan; Nazlı Ilıcak’a, Umur Talu’ya kadar usta kalemlerin köşe yazdığı gazete için Hürriyet’in ünlü çizeri Latif Demirci de bir karikatür çizdi. Demirci’nin günün anlam ve önemini anlatan karikatürünün konusu Daktilo Cafe!

Demirci, internet kullanmayıp yazılarını hala daktilo ile yazan gazetecileri konu aldığı karikatüründe, internet kafeye alternatif olarak açılan ve müşteri profili internete bulaşmamış gazetecilerden oluşan Daktilo Kafe’yi anlatıyor.

Daktilo Cafe’de adından da anlaşılacağı gibi bilgisayar yerine daktilolar var. İçeriden klavye yerine daktilo sesleri geliyor. Gazeteciler haberlerini, köşe yazılarını 24 saat açık Daktilo Cafe’de yazıyor ama yazdıklarını gazetelerine nasıl ulaştırdıkları da ayrı bir merak konusu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.