“Bab-ı Ali Erzurum’da”

Bayburt Postası - Yarım asırdan bu yana, Türkiye'de basın özgürlüğünün tesisinde önemli katkılar sağlayan Basın İlan Kurumu, 13. şubesini Erzurum’da açıyor. 12 Ekim 2010 Salı günü, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in katılımıyla açılacak olan Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürlüğü’nün “Anadolu Basını”na ivme kazandırmasını diliyor, “Bab-ı Ali Erzurum’da” sloganıyla İstanbul’dan yola çıkan, 143 yıllık köklü bir tarihe sahip Basın İlan Kurumu’na başarılar diliyoruz.

“Bab-ı Ali Erzurum’da”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet AtalayBayburt Postası - Yarım asırdan bu yana, Türkiye'de basın özgürlüğünün tesisinde önemli katkılar sağlayan Basın İlan Kurumu, 13. şubesini Erzurum’da açıyor. 12 Ekim 2010 Salı günü, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in katılımıyla açılacak olan Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürlüğü’nün “Anadolu Basını”na ivme kazandırmasını diliyor, “Bab-ı Ali Erzurum’da” sloganıyla İstanbul’dan yola çıkan, 143 yıllık köklü bir tarihe sahip Basın İlan Kurumu’na başarılar diliyoruz.

 

 

Program:

Tarih: 12 Ekim Salı 2010 / Saat: 14.30
Yer: Orhan Şerifsoy Caddesi, Özlem İşmerkezi Önü

14.30 / Halkoyunları gösterisi
15.00 / Protokol konuşmaları
16.00 / Açılış ve kurdela kesimi
16.15 / Kokteyl

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.