6 yıldır süren, bir başka Bayburt serüveni

Bayburt’un  nabzını ve gündemini günlük tutan Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi, Rahmetli büyüğümüz Yakup Okutmuş önderliğinde başlayan serüvenini devam ettiriyor. Çoruh’un Doğduğu Yer, bugün 6’ncı yılına ayak basmanın heyecanını yaşıyor. Bayburt’un kültürü, Bayburt’un gelişimi ve Bayburt’un sorunları ile ilgili her konuyu sayfalarına taşıyan Çoruh’un Doğduğu Yer, 5 yıl önce haftada iki gün olarak yayın hayatına “merhaba” demişti. Çoruh’un Doğduğu Yer, daha sonra hedef büyütüp, hafta içi her gün yayınını sürdürerek Bayburt nabzını günlük olarak tutmaya devam etti.

6 yıldır süren, bir başka Bayburt serüveni

6 yıldır süren, bir başka Bayburt serüveni...Bayburt’un  nabzını ve gündemini günlük tutan Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi, Rahmetli büyüğümüz Yakup Okutmuş önderliğinde başlayan serüvenini devam ettiriyor. Çoruh’un Doğduğu Yer, bugün 6’ncı yılına ayak basmanın heyecanını yaşıyor. Bayburt’un kültürü, Bayburt’un gelişimi ve Bayburt’un sorunları ile ilgili her konuyu sayfalarına taşıyan Çoruh’un Doğduğu Yer, 5 yıl önce haftada iki gün olarak yayın hayatına “merhaba” demişti. Çoruh’un Doğduğu Yer, daha sonra hedef büyütüp, hafta içi her gün yayınını sürdürerek Bayburt nabzını günlük olarak tutmaya devam etti.

Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, gönderdiği mesaj ile gazetemizin 6. yılını kutladı. Kendisine bu ince ve nazik davranışından dolayı teşekkür ediyoruz:

"Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla, 15 eylül 2004 yılından beri Bayburt ilinde yayın yapan gazetenizin kuruluşunun 6. yılını kutlar, başta şahsınız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarınıza yayın hayatında başarılar dilerim.

Mesut İnce
Bayburt İl Emniyet Müdürü"

Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi, ilk sayısında, Yakup Okutmuş’un “Çıkarken” başlıklı makalesiyle okurlarını selamlamıştı. İşte o yazı: Çıkarken

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.