5 Günde 50 Haber ürettik

5 Gün süren Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği boyunca programlardan ve etkinliklerden sizler için 50 haber ürettik. Zamanında, hızlı, anlaşılır ve yaşayan haber metinleri, bazen etkinlikler devam ederken, bazen de etkinliğin sona ermesinin hemen ardından sizlere ulaştı. Uluslararası 15. Bayburt Kültür ve Sanat Şöleni programına ait tüm detayları, satır aralarında konuşulanları, yansımaları ve hatta yaşanan duyguları sizlere ulaştırmak ve sizlerden bu haber anlayışının geri dönüşünü almak gücümüze güç kattı.  

5 Günde 50 Haber ürettik

5 Günde 50 Haber ürettik... 5 Gün süren Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği boyunca programlardan ve etkinliklerden sizler için 50 haber ürettik. Zamanında, hızlı, anlaşılır ve yaşayan haber metinleri, bazen etkinlikler devam ederken, bazen de etkinliğin sona ermesinin hemen ardından sizlere ulaştı. Uluslararası 15. Bayburt Kültür ve Sanat Şöleni programına ait tüm detayları, satır aralarında konuşulanları, yansımaları ve hatta yaşanan duyguları sizlere ulaştırmak ve sizlerden bu haber anlayışının geri dönüşünü almak gücümüze güç kattı.

 

Her an yenilenen ve doğru bilgiyi doğru Türkçeyle duyuran www.bayburtpostasi.com.tr, birinci yılının sonuna doğru, Eylül ayında bir dizi yenilikle çıkacak karşınıza. Buna paralel olarak Bayburt Postası Gazetesi’nin de okurları ve aboneleri için yeni sürprizleri olacak.

Dünyayı bir de Bayburt’tan okumak için, takip edin…

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.