2011 böyle geçti...

Bayburt Postası - 2011 yılında Bayburt'ta hafızalarda kalan bazı önemli olaylar yaşandı. Eğitimden spora, yaşamdan siyasete kadar her alanda önemli gelişmeler oldu. 2011 yılının geneline baktığımızda, yeniden yaşamak istediğimiz mutlu anlar kadar hatırlamak istemediğimiz üzücü olaylar da yaşandı. Yeni yıla merhaba dediğimiz şu günlerde, geçmiş yılın gündemini oluşturan ve iz bırakan bazı olayları ve gelişmeleri sizler için yeniden derledik.

2011 böyle geçti...

2011 böyle geçti...Bayburt Postası - 2011 yılında Bayburt'ta hafızalarda kalan bazı önemli olaylar yaşandı. Eğitimden spora, yaşamdan siyasete kadar her alanda önemli gelişmeler oldu. 2011 yılının geneline baktığımızda, yeniden yaşamak istediğimiz mutlu anlar kadar hatırlamak istemediğimiz üzücü olaylar da yaşandı. Yeni yıla merhaba dediğimiz şu günlerde, geçmiş yılın gündemini oluşturan ve iz bırakan bazı olayları ve gelişmeleri sizler için yeniden derledik.

İşte geride bıraktığımız 2011 yılında neler olup bittiğini bir kez daha hatırlamak için haber bilgileri ve fotoğraflarıyla bir solukta bakıp okuyacağınız bir bölüm hazırladık… 2011 yılı Bayburt'ta işte böyle geçti...

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.