Veysel Köse: “30 yıllık belediyecilik tecrübelerimi aktaracağım”

AK Parti Bayburt Belediye Başkanı aday adayı Veysel Köse, 30 yıllık bir belediyecilik tecrübesi olduğunu belirterek, bu tecrübelerini memleketine hizmet olarak yansıtmak istediğini söyledi.

Veysel Köse: “30 yıllık belediyecilik tecrübelerimi aktaracağım”
Bayburt Postası - 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylık başvurusunu geçtiğimiz günlerde yapan Veysel Köse, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Veysel Köse, burada yaptığı açıklamada, 30 yıllık İstanbul’da belediyecilik tecrübesinin olduğunu ve bu tecrübeyi memleketine hizmet olarak aktarmak istediğini söyledi.

Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Köse, seçilmesi halinde belediyede farklı bir yönetim şeklini ortaya koyacağını, vatandaşla çok daha sıcak ilişki içerisinde görev yapacağını belirtti.

Medyayı, mahallenin akil insanlarını yönetime daha çok katacaklarını söyleyen Köse, “Bu toprağın insanıyım. Lise tahsilimi de Bayburt’ta yaptıktan sonra üniversite eğitimi için dışarı çıktım. Dolayısıyla bu şehirde yaşanmışlıklarımız var, bizim bu şehre hizmet etmek gibi bir görevimiz var” dedi.

Hizmet denilen şeyin lafla yürüyen bir şey olmadığını aktaran Köse, projelerinden de bahsetti. Bayburt gibi yerde marketlerden su alınmasına aklının ermediğini söyleyen Köse, ilk iş olarak içme suyunu arıtacak projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Bayburt’taki iki derede acilen ıslaha ihtiyaç olduğunu ve bu ıslahları en modern şekliyle hayata geçireceklerini söyleyen Köse, Çoruh’la ilgili de önemli projelerinin olduğunu ifade etti.

Kentlerin yaşanabilir yerler olması için ağaca ve çevreye verilen önemden bahseden Köse, çok daha ‘Yeşil Bir Bayburt’ için vargücüyle çalışacağını, mahallelerde sosyal yaşam alanlarını peyzajıyla, mimarisiyle ortaya koyacaklarını, kentsel dönüşüm konusunda da kararlı olduklarını dile getirdi.

Bayburt’ta turizm ve kültüre daha çok önem vereceklerini, bununla sınırlı kalmayıp görev alanlarının dışına çıkarak, Bayburt’un köylerindeki doğal yaşam alanlarını turizme kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını da söyleyen Köse, Bayburt için, Bayburt’un geleceği için hayırlısının olması temennisinde bulundu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise, Veysel Köse’ye çıkmış olduğu yolda başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
Veysel Köse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ALP 5 yıl önce

''Bizim bu şehre hizmet etmek gibi bir görevimiz var” diyen bir aday adayının Bayburt'umuza bir şeyler katacak gibi göründüğünü düşünüyorum. Hangi aday kazanırsa kazansın önemli olan güzel şehrimizin kazanması. Bunu caanı gönülden istiyoruz. Şu da var tabi; taze bir kan olmalı, toplumu arkasından sürüklemeli, çığır açmalı, alışılagelmişi biraz değiştirmeli seçilen kişi.

Avatar
hacer erıs 5 yıl önce

ıstanbul buyuksehır beledıyesınde de cok guze hizmetler yapıp cok takdur efılen VEYSEL BEY ın Bayburta guzel hızmetler yapacagından emınız...Degerlı esı her hayır işinde gonullumux RAXIYE HNM ve cocukları da cok donanımlı egıtımlıler onlar da destek olacskdır mutlaka

Avatar
Bünyamin 5 yıl önce

Veysel KÖSE; BAYBURT için biçilmiş kaftandır diye düşünüyorum. Belediyecilikte bu kadar tecrübe çok önemli ... Unutmayalım ki Sayın Cumhurbaşkanımızın övünerek bahsettiğimiz yönlerinden biri de belediyeciliğidir. Hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki belediyeciliği... Söz Bayburtlunun...

Avatar
Tuğba Akgenç 5 yıl önce

Veysel köse Allah korkusu olan bi insan. Bence seçilmeli halkımız için iyi işler yapacak bence seçilmeli hayırlı olsun.

Avatar
lütfü bayburtlugil-ist. 5 yıl önce

erzurum belediye başkanı sn mehmet sekman 5 yılda büyük eserlere imza attı,sn
veyesl kösede inşaAllah kazanırsa,tıpkı mehmet sekmenn gibi başarılı olur,nedenmi
her ikiside,istanbul belediyesinden "ilham almışlardır"vizyon sahibidirler,bayburt için
büyük şans.!!!,tşkler