Milletvekili Geldi’den Arpalı halkına teşekkür

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 30 Mart 2014 seçimlerinde AK Parti’nin belediye seçimlerini kazandığı Arpalı Beldesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

 Milletvekili Geldi’den Arpalı halkına teşekkür
Bayburt Postası - AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 30 Mart 2014 seçimlerinde AK Parti’nin belediye seçimlerini kazandığı Arpalı Beldesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür eden Geldi, Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi’yi de makamında ziyaret etti.

Başkan Terzi’ye görevinde başarılar dileyen Milletvekili Geldi, “Başarılı seçim sonuçlarıyla Bayburt Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini göstermiştir” dedi.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti olarak Bayburt’ta başarılı sonuçlar alındığını ifade eden Geldi, “Bu başarılı sonuçlar neticesinde başta Bayburt Milletvekilimiz Bünyamin Özbek kardeşimize, çok değerli il başkanımız Hakan Kobal beye ve teşkilatlarımızın tüm kademe başkanları ile tüm mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hazır bulunan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ise, “Koordinatör milletvekilimiz Mehmet Geldi ile beraber Aydıntepe ilçemizde ziyaretlerde bulunduk. AK Parti olarak Bayburt’ta yerel seçimlerde başarı kazanmış bir partiyiz. Biz halkımıza yaptığımız hizmetlere baktığımız zaman bunları gururla anlatıyoruz. Aydıntepe ziyaretimizin ardından Arpalı beldemize geçerek belediye başkanımız Şadi Terzi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 2009’da Arpalı’da kaybettiğimiz belediyeyi 2014 yerel seçimlerinde tekrar geri aldık. Ak Belediyecilik, Ak hükümetin desteğiyle Arpalı beldemizde hizmetlerine devam edecektir” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.