MHP'nin adayı yeniden Haşim Şentürk

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP'nin adayı yeniden Haşim Şentürk
Bayburt Postası - Aydıntepe MHP İlçe Başkanı Sinan Birgül ve Arpalı Beldesinin MHP’li eski Belediye Başkanı Aydın Irmak’la birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Haşim Şentürk, ziyaretin ardından gazetemize açıklamada bulundu.

Şentürk, “Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiriyle 2019 yerel seçimlerinde yeniden partim MHP'den aday gösterildim. Aydıntepemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kasap: “Hayırlı olsun"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ise, Haşim Şentürk’ün Aydıntepe’de çok güzel işler başardığını ve Aydıntepe Belediyesi’nin borçsuz bir şekilde projelerine devam ettiğini kaydetti.

Kasap, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin MHP’li belediyeleri yakından takip ettiğini ve başarılarıyla ön planda olan başkanları yeniden aday gösterdiğini kaydederek, “Aydıntepe’mize, Bayburt’umuza ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu. 

Öte yandan Gökçedere'de aylar öncesinden Yavuz Bakır'ın adaylığında karar kılan MHP'nin Arpalı'da ise birden çok adayının bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Besbas 6 yıl önce

Devletimize ve Güzel Aydintepemize hayirli gelsin ins.

Avatar
ahmet 6 yıl önce

hayırlı uğurlu olsun başkanım