MHP Arpalı Belediye Başkan Adayı Aydın Irmak

Milliyetçi Hareket Partisi Arpalı Beldesi'nde Aydın Irmak'la seçime giriyor.

MHP Arpalı Belediye Başkan Adayı Aydın Irmak
Bayburt Postası - 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimler öncesi aday belirleme çalışmaları devam ediyor. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada 2009-2014 yılları arasında Arpalı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aydın Irmak'ın yeniden aday olduğu belirtildi. 

2009 yılında girdiği seçimi kazanarak Arpalı Belediye Başkanı olan ve 5 yıl boyunca bu görevi sürdüren Aydın Irmak, görev yaptığı sürede Arpalı'yı köy olmaktan kurtaran hamleyi yapmıştı. Konursu, Akşar, Çayıryolu, Beşpınar'ın nüfus azlığı dolayısıyla beldeliğini kaybettiği dönemde Çiçekli Köyü'nü mahalle yaparak Arpalı'yı köy olmaktan kurtaran Aydın Irmak, görev yaptığı süre boyunca da borçsuz belediye olmasından dolayı ödüller almıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Ne oldu Konursu, Akşar, Çayıryolu, Beşpınar'ın nüfus azlığı sebebiyle köy yapan kimse daha fazla oy almamışmıydı. Demek ki beni yok et seni baş tacı yaparım işi gerçek olmuştu. Akıllarda kalan bu.

Avatar
Ali ihsan ERBAY 5 yıl önce

Beldeye hizmet gelecek belde halkına hizmet demek.MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri ile Arpalı Beldemize Belediye Başkan adayı gösterilen Aydın IRMAK başkanıma hayırlı olmasını diliyorum.Yolun açık olsun başkanım.