Kaya: “Yeni bir rekorla AK belediyecilik devam edecek”

Fatih Yumak’ın Bayburt Belediye Başkan adaylığını değerlendiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, belediye başkan adayı Yumak'ın hem AK Parti hem de Bayburt'a hayırlı olacağına inandıklarını söyledi.

Kaya: “Yeni bir rekorla AK belediyecilik devam edecek”
Bayburt Postası - Genç ve vizyon sahibi Yumak'ın sahip olduğu birikim ve ortak akılla ortaya koyacağı hedeflerle Bayburt'un değerine değer katacağına inandığını dile getiren Kaya, şöyle devam etti:

"Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük teveccühüyle inşallah Bayburt Belediye Başkan adayımız Fatih Yumak 31  Mart'ta seçilecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 ay önce AK Parti Bayburt İl Başkanı olarak atanan Fatih Yumak, bu süreçte partimize nasıl katkı sağladıysa belediye başkanı olarak da şehrimize önemli katkısı olacaktır."

Kaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Yumak'a ulvi bir vazife daha verdiğini dile getirdi.

"Kuruluşundan günümüze milletin partisi olan ve milletin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti, 31 Mart'ta da bu zaferlerine bir yenisini daha ekleyecektir." diyen Kaya, şunları ifade etti:

"AK Parti'nin seçim zaferlerinde Türkiye'de hep rekorlar kıran Bayburt, bu seçimde de yeni bir rekorla AK belediyeciliği devam ettirecektir. İl başkanımız olarak şehrimiz için her zaman aşkla, heyecanla ve gururla çalışan Fatih Yumak, belediye başkanı olarak da Bayburt'u marka kent yapmak için aynı öz veriyle çalışacaktır. AK Parti'nin gönül belediyeciliği ilkesinden hareketle Fatih Yumak, Anadolu'nun kadim şehri Bayburt'u yeni hedeflerle ve daha büyük projelerle buluşturacaktır."

Yumak, bugün karşılanacak

Öte yandan Fatih Yumak, adaylığının açıklanmasının ardından Bayburt’ta gelecek. Yumak Bayburt’ta AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek organizasyonla karşılanacak. AK Parti İl Başkanlığı’nca yapılan duyuruda, 27 Kasım 2018 Salı günü (yarın) saat 12.30’da Aydıntepe Yol ayrımında karşılanarak, Şair Zihni Kültür Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı düzenleneceği belirtildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer 5 yıl önce

Resul bey seni severim dürüst namuslu efendi birisin ama yeminle söylüyorum halka rağmen bu dayatmacı zihniyete oy moy yok inşAllah rekor mekor da kıramazsınız

Avatar
s.t.k 5 yıl önce

cumhur ittifakı adayı sn hükmü bey,inşAllah belediye bşk olur,bayburt nefes alır,,
sn c.başkanının cumhur ittifakı,dır tşkler bayburt- ankara

Avatar
Maşallah ! 5 yıl önce

OLUR CANIM BAŞKA BİR İSTEĞİNİZ VARMIY DI?

Misafir Avatar
elhamdulillah 5 yıl önce @Maşallah !

başka isteğimiz,de var"""tren gelsin,ki"""fabrikalar açılsın,,,!!!,,tşkler sn yumakk.slm

Beğenmedim! (2)