Hükmü Pekmezci aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bayburt eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, partisinden Bayburt Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Hükmü Pekmezci aday adaylığı başvurusunu yaptı
Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne giden Hükmü Pekmezi, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz'la görüşerek, adaylık başvurusunu yaptı.

Pekmezci, adaylığıyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Memleketimize hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda başvurumuzu sayın Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beye teslim ettik. Memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, Cenab-ı Allah'tan hakkımızdan hayırlısını nasip etmesini diliyorum" dedi. 

1999-2004 yılları arasında Bayburt Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Pekmezci, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP'nin Bayburt Belediye Başkan aday adayı oldu. 

Anahtar Kelimeler:
MHPHükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.İbrahim 5 yıl önce

Adam gibi adam. Çok isabetli olmuş.

Avatar
BEŞİROĞLU 5 yıl önce

Hayırlısı olsun.. Hükmü başkanımıza başarılar dilerim.. işte şimdi keklik çantadan uçtu diyebiliriz.

Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

Benin oyum hükmü beye, biraz da mhp yapsın yıllardır aynı partiye ver ver bıktık isabetli bir aday bayburtumuza hayırlar getirsin

Avatar
Saffet saka 5 yıl önce

Bütün hemşerilerimize hayırlı olsun Bayburt’a yakışır bir isabetli karar inşalah bayburtumuza yakışır şahsiyet sayın başbakanım hökmü pekmezci beye selamlar olsun başarlar diliyorum gurbetçi Saffet saka hoşça kalınız

Avatar
Hüseyin TEKİN 5 yıl önce

ALLAH hayırlı etsin çokmış olduğu kutlu yolda başarılar dilerim

Avatar
bahri 5 yıl önce

cumhur ittifakı,sn hükmü beye başarılar Allahtan niyaz ederiz,yakışır,dürüst olması
referanstır.!!,saygı ile.