Başkan Sekmen Aydıntepe'de

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim öncesi Aydıntepe’yi ziyaret etti.

Başkan Sekmen Aydıntepe'de
Bayburt Postası - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Aydıntepe’yi ziyaret etti. 1 Haziran’da yapılacak Aydıntepe yerel seçim öncesi partililerle bir araya gelen Sekmen, seçim çalışmalarını takip etti. Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Ak Parti Aydıntepe Belediye Başkan adayı Şükrü Yayan ile birlikte partililerin eşlik ettiği Sekmen, ziyarette bir konuşma yaptı.

Türkiye’nin en şirin ve huzurlu kenti Bayburt’ta olmaktan onur duyduğunu ifade eden Sekmen, Bayburt’ta ak belediyeciliğin bütün kent genelinde devam edeceğini dile getirdiği konuşmasında, “ 1 Haziran 20014 Pazar günü tekrarlanacak olan Aydıntepe ilçemizdeki seçimlere katkı sağlamak Erzurum olarak Aydıntepe ilçemizin yanında olduğunu belirtmek için buradayız. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan selamlarını getirdim. Başbakanımız Bayburt’a çok ayrı önem veriyor” dedi.

Aydıntepe göletine hidro elektrik santrali yapılacağını söyleyen Sekmen,  Aydıntepe’ye TOKİ aracılığıyla gurbetçi evlerinin inşa edileceğini müjdeleyerek, şöyle konuştu:

“Bayburt’a 2 müjde ile geldim. Aydıntepe göletine hidro elektrik santrali yapılacak. İkinci ise Aydıntepe’ye TOKİ aracılığıyla gurbetçi evleri yapılacak. 1 Haziran 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Aydıntepe Şükrü Yayan ile Ak Belediyeciliğe devam edecek. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum”

Bayburt son günlerde komşu kentlerin birlik ve beraberlik örneği sergilediğini söyleyen Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal da, “ Ben Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hoş geldiniz diyorum. Bayburt son günlerde komşu kentlerin birlik ve beraberlik örneği sergilemesini konuşuyor. Bu Bayburt ve Gümüşhane adına sevindirici bir durum. Diğer yandan ben Pazar günkü seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Aydıntepe’de Ak Belediyecilik hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 10 yıl önce

Aydıntepede ak parti kaybederse verdiğiniz 2 müjde geçerlimi? türkiyenin geri kalmasının en büyük sebplerinden biri bu işte.

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Seçimlerde oy kullanacak seçmen seçeceği Başkanın, yöneticinin hem kusurlarına hem de iyi icraatlarına ortak olacak ve 5 yıllığına seçtiği başkanın yol arkadaşı olacaktır. Başkanın vebali de boynunda asılı bir künye ile kendisini belkide hiç tanımadığı konuşmadığı başkana bağlayacaktır. Sana gelen her İyilik Allah' tan, sana gelen her şer ise bilki nefsindendir. Allahın emri bu. Onun için tanımadığın bir kişiye yapacağı veballerine ortak olmaya değer mi?

Avatar
r.tahir erdoğdu.pulur 10 yıl önce

bayburtlulara müjde"demiryolu ve uzungöl tüneli yapılır,nedenmi,??,artık bayburttada
muhalefet var!!!!!,başarılar..,,g.hane gibi.!!!!.