AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak

AK Parti 40 ilde Belediye Başkan adaylarını belirledi.

AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak
Bayburt Postası - AK Parti 40 ilde Belediye Başkan adaylarını belirledi. Adaylar yarın saat 14.00’te Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek toplantı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Merakla beklenen Bayburt Belediye Başkanı adaylığı için ise Fatih Yumak isminin kesinleştiği öğrenildi. 

AK Parti Bayburt İl Başkanlığından verilen bilgide, İl Başkanı Fatih Yumak'ın Bayburt Belediye Başkanı adayı olduğu belirtildi. Adaylığıyla ilgili genel merkez tarafından bilgilendirildiği ve yarın yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılmak için İstanbul'a hareket ettiği öğrenildi. 

Öte yandan Erdoğan’ın Bayburt haricinde adaylarını açıklayacağı illerden bazılarının, Ankara, İstanbul İzmir, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır, Kastamonu, Kocaeli, Kayseri, Ordu, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Tokat, Şanlıurfa, Gümüşhane, Çorum, Denizli, Kırıkkale, Kırşehir, Erzincan, Çankırı, Artvin, Amasya, Konya, Bingöl, Düzce,t, Bolu ve Sivas olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 5 yıl önce

16 yılda değişme yok iyileşme yok bu sefer mhpye verelim

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Çok yanlış bir karar mete memiş bu şehir için cok emek verdi fatih gelip hazır’a konacak hersey yapılmış bitmiş.Bayburt sadece yumaklardan ibaret degildir.Bu saatten sonra mhp güzel bir aday cıkarması lazım güzel bir cevap vermek lazım.

Avatar
Ali 5 yıl önce

Mete başkana çok ayıp ettiniz

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Çöküşün resmidir bu

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Kemal sunal ın zübük filmi geldi aklıma nedense?

Avatar
vatandaşş 5 yıl önce

Haydaaa...8 Aday adayını sn başkan partide basın toplantısı düzenleyerek takdim etmemişmiydi. Yoksa zübükzade filminin 2018 çekimimiydi izlediğimiz....

Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

Haydaaaa

Avatar
mehmet 5 yıl önce

ne hikmetse ak parti baskanları hep eski anaplı dogruyollu mobilyacılardan olusuyor bir hikmeti varmı