Sıra Facebook'ta mı?

Twitter ve Youtube’un kapatılması akıllara “Facebook’ta kapatılacak mı?” sorusunu getirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu...

Sıra Facebook'ta mı?

Twitter ve Youtube’un kapatılması akıllara “Facebook’ta kapatılacak mı?” sorusunu getirdi. Bugün Bursa’da gazetecilerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bu sorunun cevabını verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter ve Youtube’un ardından Facebook’un da kapatılmasının gündemde olup olmadığıyla ilgili soruları cevapladı. 

Arınç, Facebook’un da kapatılıp kapatılmayacağı yönündeki soruya şu cevabı verdi: “Hayır, şuanda gündemde değil bildiğim kadarıyla. Ama dinleme konusu bütün dünyanın sorunu. Merkel de dinlendi, ABD Dışişleri Bakanı da dinlendi. Sarkozy de dinlendi. Bunların bazılarının belgeleri yayınlandı. Bunlarla ne kadar mücadele ediliyorsa, bizim de o şekilde mücadele etmemiz lazım. Sonra unutmayın Youtube da olsa, Facebook da, Twitter da olsa yargı kararlarına uymak zorundadır.”

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.