“Kızgın Kuşları“ hiç böyle görmediniz!

Angry Birds karakterleri yeni halleriyle şaşırtıyor...

“Kızgın Kuşları“ hiç böyle görmediniz!

Rovio’nun geliştirdiği ve çıktığı ilk günden beri en çok indirilen mobil oyun olan Angry Birds, Rio, Star Wars gibi farklı temalarla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda orta çağda geçen bir Angry Birds oyunun geleceğini bir video ile öğrenmiştik.  Dün de Angry Bird’ün son oyunu olan Angry Birds Epic hakkında yeni bilgiler elde ettik. Orta çağ temasında olacak olan bu oyun, RPG tarzında bir oyun olacak. Oyun içerisinde toplanılacak eşyalarla iksirler, silahlar ve zırhlar yaratmanın mümkün olacağı bu oyun, diğer Angry Bird oyunlarından çok farklı bir yapıda olacak. Android, iOS ve Windows Phone 8 platformlarına çıkacak olan oyun, ilk olarak Kanada ve Avustralya’daki uygulama mağazalarında yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.