Yıldırımtepe, çiftçi sorunlarını Bakan Pakdemirli'ye iletti

Bayburt Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve merkez yönetim kurulu üyesi Abuzer Yıldırımtepe, merkez yönetimi ile birlikte yapılan ziyarette çiftçilerin sorun ve taleplerini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye iletti.

Yıldırımtepe, çiftçi sorunlarını Bakan Pakdemirli'ye iletti
Bayburt Postası - Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği yönetimi ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı ve üst yönetimi ile çalışma toplantısına katılan Abuzer Yıldırımtepe, “Sayın Bakan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduk. Bayburtlu çiftçilerimizin selamlarını ileterek sahada yaşanan sorunları aktardık. Özellikle son dönemde çiftçilerimizi zor durumda bırakan gübre ve yem fiyatları ile ilgili çalışma yapılması noktasında talep ve önerilerimiz ilettik. Sayın Bakanın sorunlara hâkim olması ve bu sorunların öncelikli olarak ele alınacağını ifade etmesi bizi umutlandırmıştır ve memnun etmiştir. Aynı çalışma toplantısında konu bazında ilimiz tarımı ile ilgili diğer hususları da bakanlığın ilgili üst yöneticilerine aktardık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.