Şu dünyanın haline bakar mısınız? Dostlar düşman, düşmanlar dost oluyorlar. Aslında dostluk kelimesini, bu dünyanın ülkeler başında kullanmaması gereken bir ifade olarak ele almak gerekir.

Güçlünün zayıfa boyun eğdirdiği, zayıfın güçlüye teslim olduğu bu düzen özellikle ikinci cihan savaşından sonra belirgin bir hal alıverdi.

Amerika’nın zayıf ülkeleri parayla satın aldığı dönem 1945’ten sonra başlamış ve bugüne kadar devam etmiş ve bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Almanya gibi Avrupa’nın öncüsünü bile avucunun içine alıp gizli servislerini kuran, onlara hükmeden bir Amerika 50’li yıllarda MİT teşkilatını da Türkiye’de kurmuş kendi elemanları ile bu ülkeyi yönetmiştir. MİT başkanı Fuat Doğu bile bunu açıklamak zorunda kalmış ve ben MİT başkanı değil CIA’nin Türkiye şubesi müdürüyüm diyebilmiştir. 

Amerika: Bizim çocuklar dediği ordumuzu 2000’li yıllara kadar çok güzel bir şekilde kullanmış darbeler yaptırmış, Başbakanlar astırmış, hükümetleri devirmiş ve ülkeyi hem siyaseten hem de askeri yönden yönetmiştir. 

1971 Muhtırası – 12 Eylül darbesi – 28 Şubat hareketi – 27 Nisan muhtırası hep bu plan çerçevesinde yapılmış.  Koskoca Türkiye Devletim diye tafra ata ata 2000’li yıllara gelmiştir.

Amerika’yı Amerikalılar yönetiyor zannedilir. Aslında Amerika İsrail’in br kuklasıdır. Bir Yahudi yetkili bakın ne diyor.. Amerika’yı İsrail yönetir. Onlar bizim dediğimizin dışında hiçbir şey yapamazlar. Bu doğrudur. Dünyanın her tarafına yayılmış olan Yahudiler – Para babaları – medya patronları ajanları ile bırakın Amerika’yı tüm dünyayı esir almış durumdalar.

Fakat bu sinsi arzunun bir gün bozulacağı ve ters dönen dünyanın yörüngesine oturacağı kimsenin aklına gelmemişken işler birdenbire ters dönmeye başlar. Türkiye üzerine oyunları FETÖ denen bir örgütle yürütmeye çalışan İsrail – Amerika ortaklığı gezi olayları -  Mit Tırları  - 17/25 Aralık darbe girişimi ve 15 Temmuz Kalkışması ile dünya başka bir dünya olmaya başlamıştır. Bu uğursuz süre içinde başta Avrupa olmak üzere Amerikan – İsrail güdümündeki bütün ülkeler, ülkemizin üzerine çullanmak istemişlerdi. Ama ne oldu her şey al yeni baştan oldu. Çünkü Allah bizimle şeytan onlarla idi.

Ya sadece Allah’a boyun eğer hiç kimseye eğmezsin, ya da herkese boyun eğer hiçbir şeye değmezsin kuralı işledi. Allah’a boyun eğenler kazandı.

Arabistan’ı – BAE’ni – Bahreyn’i – Mısır’ı esir alan şeytan şükür ki Allah’a sığınanlara bir şey yapamadı. Dünyayı beş ülkenin iki dudağı arasında yönetenler kara kara düşünmeye başladılar.

Dolarla ülkeleri hizaya sokacağını sananlar bu dolarla tarihe gömülecekler. Sizin şer zannettiğiniz hakkınızda hayırlıdır da bilmezsiniz ayeti bizim aklımızı başımıza getirdiği gibi bütün dünyayı da uyandırdı. 15 Temmuz şerri ülkemiz için hayır olmuş ve Türkiye tüm mazlum ülkelere örnek öncü bir lider durumuna gelmiştir. Sabredelim ve çalışalım mazlumlara koşalım, zalimi de ezelim kazanan biz olacağız. Hiç tereddüdünüz olmasın.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a.mehdi öztürk 5 yıl önce

müjde,inanç türizm"hoca ahmet yesevi atası"hz.ali.oğlu"muhammet hanefi"el-kebir
türbesi makamı balca köyü bayburtta.
not:yazınız kısmen güzel.slm

Avatar
hikmet yücesöz-acıbadem-ist 5 yıl önce

yavaş yavaş çin"para babası olmaya aday.!!,dinsiz in hakından-imansız gelir.düşünür!!

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Allah ın izni ile inşaAllah;
Başta TÜRKİYE olmak üzere tüm İSLAM coğrafyası bu zulümden TÜRKİYE nin Kral çıplaktır seslendirmesi ile uyanarak kendine gelecek ve ülkemiz ALLAH ın emrettiği gibi gerçek Müslüman kimliğini temsil edecektir.