Şampiyon takımdan öğrencilere ziyaret

TFF 2. Lig'in en yeni takımı Bayburt İl Özel İdare ve Gençlikspor heyeti, Özel Eğitim öğrencileriyle bir araya geldi.

Şampiyon takımdan öğrencilere ziyaret
Bayburt Postası - Okul Müdürü Orhan Karakurt ve öğretmenler tarafından karşılanan kafile, öğrencilerle sohbet edip hediyeler takdim ederek hatıra fotoğraf çektirdi.

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Okulunda 7 Sınıf’ta 42 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Okul Müdürü Orhan Karakurt, “Özel Eğitim alan bu öğrencilerin Şampiyon sporcularımız ile birlikte olmalarının mutluluğu gözlerinden okunuyor. Şampiyon olan takımımıza 2. Lig'de üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Takım kaptanı Ali Kemal Yükseker ise Özel Eğitim alan özel öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Şu an hedefimizi tutturarak şampiyon olduk. Bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Özel Eğitim alan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğu kazanmamızda bu manevi desteğin de çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum" dedi.

Öğrenciler, futbolcuları okul merdivenlerinde üçlü çektirerek uğurladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.